Prins Andrew
Volledig scherm
Prins Andrew © REUTERS

De échte reden waarom prins Andrew zijn Zwitserse chalet verkocht: “Hij wil zijn bezittingen veiligstellen”

RoyaltyPrins Andrew heeft zopas zijn luxe-chalet in Zwitserland verkocht. Omdat hij geld nodig had voor zijn rechtszaak tegen Virginia Giuffre, zo dacht men aanvankelijk. Maar volgens de Britse pers is er een onderliggende reden voor zijn haastige verkoop: “Hij probeert zijn geld uit handen van de rechtbank te houden.” 

8 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Een bende advocaten is alles in gereedheid aan het brengen moest hij voor het gerecht komen.
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Als er niets aan de hand is waarom gaat hij snel zijn eigendom dan verkopen ? en waarom laat de rechter nu al geen beslag leggen om zijn eigendom maar dat mag zeker niet de adel staat boven de wet die leven nog in de middeleeuwen toen ze alles mochten doen
 • Sandra bib

  1 jaar geleden
  Het team achter de schermen is al van dag 1 bezig met zulke strategieën uit te werken zodat men zo min mogelijk moet boeten !!
 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Uiteraard weet hij dat hij nu verplicht is in Engeland te blijven om alle risico op uitlrvering of beslaglegging te voorkomen Wat de uitspraak ook zal zijn de man zal géén cent betalen en uitgeleverd kan hij ook niet worden dus het zal hem alles wordt wezen ! Hij blijft mooi in GB en heeft uiteindelijk nog véél minder werk of verplichtingen ook nog !
 • Axel Italis

  1 jaar geleden
  @Peter Van Nieuwpoort. Zoals het paleis van Laken van het Belgische volk is zeker? Kijk even op Google, de startbaan van Zaventem ligt recht in lijn met het paleis, daarom moeten ALLE vliegtuigen steeds een ( luidruchtige en dure ) bocht nemen. Maar, alle Belgen zijn solidair, daarom vliegen ze voor het grootste deel over Vlaanderen! Vivaldi, weet je wel, waar De Croo niet de baas is.