Mensen troepen samen aan Buckingham Palace in Londen na de zorgwekkende berichten.
Volledig scherm
Mensen troepen samen aan Buckingham Palace in Londen na de zorgwekkende berichten. © ANP / EPA

De 29 woorden die het VK in rep en roer zetten: het officiële statement over Queen Elizabeth

UPDATEHet was de hele namiddag stevig nagelbijten in het Verenigd Koninkrijk. Vanmiddag stuurde Buckingham Palace een onrustwekkend bericht de wereld in over de gezondheidstoestand van de Britse Queen (96). “Haar artsen maken zich zorgen”, klonk het in het officiële statement. Dat telde amper 29 woorden, genoeg om het land in rep en roer te zetten. Terecht, zo bleek. Queen Elizabeth II is deze namiddag overleden.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.