Kate Middleton ging met alle aandacht lopen tijdens het
Volledig scherm
PREMIUM
Kate Middleton ging met alle aandacht lopen tijdens het © BrunoPress/Newspix - Fotomontage HLN

“Dat noem ik pas een diplomatieke zet”: zo reageert prinses Kate op Netflixdocu ‘Harry & Meghan’

RoyaltyAlsof er nooit een vuiltje aan de lucht was. Zo schitterden de Britse royals dinsdagavond tijdens een receptie op Buckingham Palace. Vooral prinses Kate (40) wist iedereen te charmeren en werd geprezen door de pers. Geen toeval, want nu prins Harry (38) en Meghan Markle (41) hun eigen documentaire lanceren, is het tijd om zélf in actie te schieten. “Het lijkt alsof ze elkaar de hele tijd willen aftroeven.”

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. “Een frontale aanval op de kroon”: royaltykenners fileren Netflixdocu ‘Harry & Meghan’
  PREMIUM
  ROYALTY

  “Een frontale aanval op de kroon”: royaltyken­ners fileren Netflixdo­cu ‘Harry & Meghan’

  “Harry verklaart zijn familie de totale oorlog.” De Britse pers kijkt reikhalzend uit naar de nieuwe Netflixdocu ‘Harry & Meghan’, die morgen verschijnt. Welke details zullen Harry en Meghan wellicht onthullen? Zijn de beschuldigingen van racisme aan het adres van Camilla? Onze royaltykenners blikken vooruit en schatten de gevolgen al in van de mogelijk explosieve documentaire. “Het is een godsgeschenk dat Queen Elizabeth dit allemaal niet meer moet meemaken”, zegt royalty-expert Jo De Poorter.