Meghan Markle en prins Harry
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle en prins Harry © AP

Dan toch opgezet spel? Man achter BBC-docu was beruchte tegenstander van koningshuis: “Hij maakt deel uit van Meghans vriendenkring”

RoyaltyAanvankelijk kregen de Britse royals kritiek vanwege hun boycot van de BBC, de staatszender die plots besloot een controversiële documentaire over de interne keuken van de monarchie uit te zenden. Hoewel de zender beweert dat ‘The Princes and the Press’ aan de deontologische code van de journalistiek voldoet, suggereert de bewogen geschiedenis van programmamaker Amol Rajan (38) iets heel anders. Sommige experts vermoeden zelfs dat hij samenwerkte met Harry en Meghan. “Hij noemde prins Philip een racistische idioot, en sprak zich herhaaldelijk uit tegen Kate en William.” 

6 reacties

 • Suzy Wann

  1 maand geleden
  Allez nu heeft Meghan het weer gedaan. Ze was welgeteld 4 jaar toen prinses Diana stierf. Wanneer houden jullie kranten eens op op leugens over haar te schrijven?
 • Ben Van Steenwinkel

  1 maand geleden
  De macht (en het ermee gepaard gaand machtsmisbruik) van de mainstream media.
 • An Peeters

  1 maand geleden
  voor Meghan kan alles , als ze maar de top kan bereiken en veel aandacht kan krijgen ! Hopelijk opent Harry zijn ogen eens
 • luc verriest

  1 maand geleden
  Het is al lang geweten uit welk milieu Meghan komt. Zeker niet royal, eerder marginaal.
 • Pascal Siongers

  1 maand geleden
  In die kringen is alles een grote leugen. Allemaal achterbakse hypocrieten.
 1. Prinses Delphine reageert voor het eerst nadat ze 'Dancing with the Stars' verlaat: "Sad, very sad”
  Play

  Prinses Delphine reageert voor het eerst nadat ze 'Dancing with the Stars' verlaat: "Sad, very sad”

  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest dan ook de wedstrijd verlaten.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.