BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Corona vastgesteld bij gezin prins Laurent

RoyaltyHet gezin van Prins Laurent (56) is, ondanks alle voorzichtigheid, niet kunnen ontsnappen aan het coronavirus. In Le Soir Magazine vertelt hij dat iemand in zijn huishouden het virus opliep, maar verklapt niet wie.

22 reacties

 • Vera Franck

  3 jaar geleden
  Waarom verzwijgen ? We zijn toch allemaal mensen van vlees en bloed . De Britse prins van monaco heeft het toch ook gezegd dat hij ziek was . Hopelijk komt het goed. Maar daar twijffel ik niet aan . Voor ons staan ze klaar , maar voor die mannen word een stoel bij geschoven en extra bewakking ingezet. Die krijgen extra aandacht en die trekken ze er met man en macht door , terwijl de gewone oudere mensen moeten sterven .
 • Frans Sels

  3 jaar geleden
  hopelijk komt het goed en dit telt voor iedereen , ook voor onbekende mensen maar de Laurent is wel de sympathiekste prins ooit uit het Belgisch vorstenhuis.
 • Thabet Aouf

  3 jaar geleden
  Spoedig herstel
 • Bea Touzin

  3 jaar geleden
  Veel beterschap !!
 • Peter Van Cleemput

  3 jaar geleden
  Van harte een spoedig herstel gewenst voor de mooie familie van de sympathiekste prins ooit uit het Belgisch vorstenhuis.
 1. Frivool, nutteloos en doodongelukkig met Leopold II: wie was Marie-Henriette, de vergeten koningin van België?
  PREMIUM
  Royalty

  Frivool, nutteloos en doodonge­luk­kig met Leopold II: wie was Ma­rie-Henriette, de vergeten koningin van België?

  Heb je je ooit afgevraagd waar het watermerk de inspiratie haalde voor de naam Spa Marie-Henriette? Het Ardense kuuroord was jarenlang de enige plek waar koningin Marie-Henriette nog te zien was, voor ze er 121 jaar geleden overleed. Maar zo groot de stempel van koning Leopold II op België was, zo verwaarloosbaar was de impact van zijn vrouw. Koningin Marie-Henriette leefde 30 jaar lang gescheiden van tafel en bed van Leopold en werd getekend door frustraties, vernederingen en tragedies. “Als God mijn gebeden verhoort, zal ik niet lang meer leven.”
 2. In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba
  Royalty

  In 2019 werden beelden nog verboden: prinses Amalia gooit de heupen los op Aruba

  De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich op hun laatste avond in Aruba nog eens laten gaan. Ook prinses Amalia was van de partij om onder begeleiding van Caribische muziek de beentjes eens los te gooien. Het moment wordt een heus feest inclusief glitterende pakken en een fanfare. Markant detail: Amalia droeg tijdens het gebeuren dezelfde jurk als tijdens haar vakantie in Sevilla in 2019, waar ze toen de flamenco danste. Maar de koninklijke familie drong er toen op aan dat die beelden niet mochten verspreid worden.
 3. Pin-upmodel doet boekje open over dronken nacht met prins Harry: “Hij was als een beest”
  PREMIUM
  Royalty

  Pin-upmodel doet boekje open over dronken nacht met prins Harry: “Hij was als een beest”

  In zijn biografie ‘Reserve’ neemt prins Harry (38) geen blad voor de mond. Hij doet uit de doeken hoe hij zijn maagdelijkheid verloor, schrijft zonder schaamte over zijn penis en deelt straffe anekdotes van toen hij nog een feestbeest was. Spraakmakende verhalen, al krijgt de prins nu een koekje van eigen deeg: het Britse model Nicola McLean (41) beleefde naar eigen zeggen een “wilde dronken nacht” met de prins - terwijl ze getrouwd was - en is niet van plan om daarover te zwijgen. “Harry stak zijn hand uit en pakte me plots vast.”