BBC
Volledig scherm
PREMIUM
© BBC

Communicatie-expert over het vreemde interview van Britse prins: "Arrogante Andrew had beter gezwegen"

RoyaltyIJskoud, arrogant en volslagen ongeloofwaardig. Zo omschrijft communicatie-expert Marc Fauconnier de indruk die de Britse prins Andrew maakte tijdens zijn verbijsterende interview over zijn banden met Jeffrey Epstein en het vermeende seksschandaal met een minderjarige. “Wat verschrikkelijk stoort en indruist tegen alle mogelijke regels van crisiscommunicatie, is dat je bij de prins geen enkel medeleven met de slachtoffers van Epstein hoort of voelt.”

1 reactie

 • Ronald Van Beneden

  2 jaar geleden
  Het was duidelijk liegen, liegen en nog eens liegen behalve over één ding was hij oprecht Dat hij zich voor het hoofd kon slaan. Verder zijn er ook nog de Clintons, Obama enz..
 1. Prins Harry dreigt nu ook met rechtszaak tegen BBC: “We vroegen wél om toestemming voor naam Lilibet”
  Royalty
  9

  Prins Harry dreigt nu ook met rechtszaak tegen BBC: “We vroegen wél om toestem­ming voor naam Lilibet”

  Slechts enkele dagen na de geboorte van hun tweede kindje, zijn prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) verwikkeld in een ruzie met de BBC. De hertog van Sussex heeft gedreigd de publieke omroep aan te klagen nadat ze in een artikel beweerden dat hij de koningin niet om toestemming heeft gevraagd om zijn dochtertje Lilibet te noemen. In een juridische brief eist hij dat de BBC stopt met dit soort beschuldigingen.
 2. Kate Middleton heeft nichtje Lilibet nog niet gezien, ook niet via FaceTime
  Royalty
  4

  Kate Middleton heeft nichtje Lilibet nog niet gezien, ook niet via FaceTime

  Exact een week na de geboorte van Lilibet heeft Kate Middleton (39) gereageerd op haar nieuwste familielid. Samen met First lady Jill Biden bezocht de hertogin van Cambridge een school en tijdens dat bezoek vroeg een van de NBC-reporters Kate naar haar nichtje Lilibet. “Ik wens haar het allerbeste. Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten”, aldus de hertogin. Opvallend: Kate heeft het kindje van Meghan en Harry ook nog niet gezien via FaceTime of videogesprek.