AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

COLUMN. Filip lijkt Delphine in alle betekenissen royaal te hebben ontvangen, en dat verdiende ze

3 reacties

 • chris eeckhout

  1 jaar geleden
  Hypocriet! Je had je buitenechtelijke dochter sinds lang kunnen erkennen ( sinds dit het resultaat was van je plasje, naast de pot) zonder de vele gerechtelijke procedures. Procedures, die waarschijnlijk betaald geweest zijn, met de door de belastingbetalers betaalde dotatie.
 • Anne Van Hamme

  1 jaar geleden
  Yep, super voor Delphine. Filip is een geweldige mens, zoveel doorzettingsvermogen en bovendien aangenaam gezelschap met subliem gevoel voor humor ;) En een prachtig gezin, dus dat klopt helemaal hoor.
 • Albain Van Eycke

  1 jaar geleden
  Deze koning verdient écht respect. Wat een groots gebaar. CHAPEAU.
 1. Nederlandse prinses Alexia loopt mee met klimaatmars in Wales
  Play
  Royalty

  Nederland­se prinses Alexia loopt mee met klimaat­mars in Wales

  De Nederlandse prinses Alexia (16) heeft meegelopen met een klimaatmars in Wales. Dat is te zien op beelden die haar school - het Atlantic College - deelt op Facebook. De jongeren zijn de straat opgegaan omdat ze niet tevreden zijn over de afspraken die zijn gemaakt op de klimaattop in Glasgow. Ze eisen ‘klimaatrechtvaardigheid’ en krijgen ook bijstand van de kostschool, die de mars trouwens zélf organiseerde. Op de beelden is de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima - die onlangs nog in opspraak kwam met gelekte ‘feestfoto’s’- te zien met een bord in haar handen, waarop een wereldbol en een leuze staat afgebeeld. En ook andere studenten hadden borden bij: “Word wakker, de klok tikt” en “SOS”, klonk de boodschap bij hen.
 2. William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstconcert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”
  Royalty
  7

  William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstcon­cert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”

  Het ziet er niet goed uit voor de samenwerking tussen de Britse staatszender BBC en het lokale koningshuis. Nadat BBC de controversiële documentaire ‘The Princes and the Press’ uitzond, over de vete tussen prinsen William en Harry, weigeren de royals om in de toekomst nog met de zender samen te werken. William (39) en zijn echtgenote Kate (39) voegen meteen de daad bij het woord, en nodigen BBC niet uit voor hun jaarlijkse kerstconcert.