Prins Charles
Volledig scherm
Prins Charles © EPA

Charles wil kleinere koninklijke familie om geld te besparen: “Harry en Meghan zullen officieel worden geschrapt”

RoyaltyPrins Charles (72) wil de officiële koninklijke familie, ofwel The Firm, zo klein mogelijk houden. Dat schrijft royalty-biograaf  Angela Levin. In een poging om geld uit te sparen zal hij ervoor zorgen dat het clubje zogenaamde ‘senior royals’ gekortwiekt wordt. “Harry en Meghan zullen dan als eerste van de lijst geschrapt worden.” 

50 reacties

 • Barbara De Weerdt

  1 jaar geleden
  Suzy: zijn kind is het zelf opgestapt! Dat is dan vergelijkbaar met ontslag indienen, maar toch nog betaald willen worden!
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Dit zou het eerste verstandige zijn dat hij doet in zijn leven. De uitwas aan royalty figuren beperken en hen laten werken. Harry en Meghan zijn al spontaan vertrokken en zelfbedruipend. Ze zijn ook inzake gedrag en omgang echte mensen van vlees en bloed.
 • An Peeters

  1 jaar geleden
  Mooi en zeer correct. Harry en Meghan hebben zelf ,meet veel gedoe, gekozen om van alle titels en functies afstand te doen. Dan is dat e logische en correcte stap van Charles
 • Martine Mommen

  1 jaar geleden
  Zo in België ook moeten en kunnen, kosten ons hopen geld... En waarom eigenlijk...
 • Jan De Vos

  1 jaar geleden
  Zolang hij maar aan bod komt, die Koningshuizen zijn totaal niet meer van deze tijd
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.