Camilla (links) en Charles.
Volledig scherm
Camilla (links) en Charles. © EPA

Charles en Camilla zetten reacties op Twitter uit vanwege kritiek na ‘The Crown’

RoyaltyOp het officiële Twitter-account van Charles en Camilla, Clarence House genaamd, is de mogelijkheid om te reageren beperkt tot de accounts die door de prins en zijn vrouw zelf gevolgd worden. Dit naar aanleiding van een hoop negatieve reacties die mensen op eerdere tweets achterlieten na het zien van het vierde seizoen van de Netflix-serie ‘The Crown’.

3 reacties

 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Ik vind Camilla geen hartelijke vrouw ze heeft het leven van Diana grondig verpest door niet weg te blijven na het huwelijk van Charles en Diana 
 • Carla Van Geel

  2 maanden geleden
  Camilla had geen geduld en huwde een ander terwijl Charles in de marine voor een hele tijd in het buitenland was. Hoe groot was haar liefde dan wel en hoe pijnlijk was dat niet voor Charles die wel niet genoeg maturiteit had om haar af te wimpelen toen ze terug de kop opstak na 2 kinderen verwekt te hebben met haar echtgenoot Parker Bowles. Eigenliefde overheerst echte liefde in deze.
 • Monique Moens

  2 maanden geleden
  Er zit een groot stuk waarheid in denk ik. Maar vooral het Brits koningshuis ging alweer in de fout door Charles van in het begin niet te laten trouwen met zijn grote liefde Camilla. Ze hebben zo wel enkele mensen gebroken. Kijken naar vorige generaties.
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'