Kate Middleton in shockcampagne rond huiselijk geweld.
Volledig scherm
Kate Middleton in shockcampagne rond huiselijk geweld. © rv

Campagne toont schokkende beelden van Kate Middleton: “Naar bekende vrouwen zouden we wél luisteren”

RoyaltyEven schrikken voor wie in Milaan over straat loopt. De gezichten van onder anderen Kate Middleton en Kamala Harris zijn er te zien op posters van een shockcampagne rond huiselijk geweld. “Zij heeft hem aangegeven”, zo staat er op elke poster te lezen. “Maar niemand wilde naar haar luisteren. Ze werd aan haar lot overgelaten. En nu heeft hij haar vermoord.”

0 reacties

 1. Prins Andrew wil Virginia Giuffre nu zélf aanklagen: “Hij heeft een oorlogskist van 10 miljoen verzameld”
  PREMIUM
  Royalty
  10

  Prins Andrew wil Virginia Giuffre nu zélf aanklagen: “Hij heeft een oorlogs­kist van 10 miljoen verzameld”

  De Britse prins Andrew (62) geeft niet op. Hij wist een pijnlijke rechtszaak te ontlopen door te schikken met Virginia Giuffre, de vrouw die hem beschuldigde van verkrachting. Maar net nu haar zwijgplicht op het punt staat te vervallen, gaat hij zelf in de aanval. Volgens insiders wil hij de vrouw nu zelf aanklagen, lijnrecht tegen het advies van zijn advocaten in. “Hij heeft een oorlogskist van 10 miljoen verzameld”, klinkt het. De vraag is: waar komt dat geld vandaan?
 1. Jeremy Clarkson stuurt verontschuldiging naar Harry en Meghan, maar die wijzen hem af: “Hij sprak enkel Harry aan”
  Royalty

  Jeremy Clarkson stuurt veront­schul­di­ging naar Harry en Meghan, maar die wijzen hem af: “Hij sprak enkel Harry aan”

  Oud-‘Top Gear’-presentator Jeremy Clarkson (62) - die in zijn column in ‘The Sun’ enkele gruwelijke opmerkingen schreef over Meghan Markle - heeft zich naar verluidt geëxcuseerd door een mail te sturen naar de hertog en hertogin van Sussex. Dat laat de presentator zelf weten in een bericht op Instagram. Zijn verontschuldigingen lijken echter te laat te komen. Amazon Prime besloot de samenwerking met Clarkson stop te zetten, en ook Harry en Meghan zijn niet onder de indruk van de excuses.
 2. Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”
  PREMIUM
  Royalty

  Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”

  Afgelopen woensdag blies prinses Charlene van Monaco 45 kaarsjes uit. Een bijzondere gebeurtenis, maar de feestelijkheden werden op het laatste moment geannuleerd. Het zou dan ook opnieuw bergaf gaan met de prinses, die nu al twee jaar achtervolgd wordt door fysieke en mentale problemen. In die mate dat Charlenes ouders zelfs naar Monaco verhuisd zijn om voor haar te zorgen. De prinses zelf zou zich ‘als een bezetene’ op haar geloof hebben gestort. “Pater Penzo, de priester van het prinselijk paleis, is haar grootste vertrouweling geworden.”