Camilla en Charles.
Volledig scherm
Camilla en Charles. © Photo News

Camilla is jarig: deze ongeziene titel zal ze krijgen wanneer Charles de troon bestijgt

RoyaltyCamilla, de hertogin van Cornwall, vierde gisteren haar 74ste verjaardag. Een gelegenheid die de Britse pers graag gebruikte om te speculeren over haar toekomstige titels als koningin van Groot-Brittannië. Wanneer Charles (72) de troont bestijgt zal er namelijk ook voor haar heel wat veranderen. 

10 reacties

 • Sanders Dejong

  1 week geleden
  Denk niet dat die twee oudjes het gaan halen.
 • leen hanssens

  1 week geleden
  Diana moest enkel voor een troonopvolger zorgen.
 • Carl Vangenechten

  1 week geleden
  Het Brits koningshuis is nog een beetje verwant met onze Coburgers. Op 2 mei 1816 trouwde onze latere Leopold I met kroonprinses Charlotte Augusta, de enige dochter van de latere koning George IV van Engeland.
 • Dorethe Disveld

  1 week geleden
  Didi Bellens ben het niet met je eens. Charles was gedwongen om Diana te trouwen terwijl Camilla de liefde van zijn leven was/is. Iedereen kan wel zeggen maar Diana is mooier en jonger maar je gevoel zegt ook veel. Dit krijg je als je uitgehuwelijkt wordt volgens mij hadden Charles en Diana elkaar maar 13 keer gezien voordat ze gingen trouwen. Wat moet een meisje van net 19 met een man van in de dertig alleen zorgen dat er troonopvolgers komen.
 • Luc Jonckheere

  1 week geleden
  Ik weet niet hoe accuraat the serie "The Crown" is, maar gebaseerd op dat zou ik niet durven zeggen dat "dat (het huwelijk met Dianna)heel goed gestart was". Geforceerde huwelijken zijn meestal geen goed idee.