Juan Carlos en zijn beruchtste minnares, de Duits-Deense Corinna Larsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Juan Carlos en zijn beruchtste minnares, de Duits-Deense Corinna Larsen. © IMAGEGLOBE

Cadeautje van 65 miljoen voor ex-minnares: Koning Felipe wil sjoemelende vader Juan Carlos naar Dominicaanse Republiek verbannen

RoyaltyHet rijk van de Spaanse koning Juan Carlos (82) is bijna uit. De bon vivant die meer dan duizend minnaressen had, een buitenechtelijk kind verwekte en op olifanten ging jagen, dreigt uit het koninklijk paleis verbannen te worden. Hij kreeg 88 miljoen euro smeergeld op een Zwitserse rekening en liet grote sommen cash geld naar Spanje komen. Hoe kwam Juan Carlos aan al dat geld, wat heeft hij ermee gedaan en hoe reageren de Spanjaarden op dit nieuwe schandaal?

19 reacties

 • Peter Jacobus

  1 jaar geleden
  Denk je echt dat presidenten niet sjoemelen. Wat denk je eerlijk?
 • leo foulon

  2 jaar geleden
  Degenen die in koningshuizen en erfelijke staatshoofden geloven zijn eigenlijk tegen democratie
 • Albert Gysels

  2 jaar geleden
  En zo het familiefortuin veilig stellen voor de belastingen.
 • Sara Boschmans

  2 jaar geleden
  Zo zie je maar wat voor een persoon hij is In het hoge gerechtshof zal ook wel iemand zitten die zijn zaken zal vullen . hij zal er wel weer mee weg komen . Afschaffen die politieke onschendbaarheid en gestraft worden zo als iedereen .
 • Jos Dupont

  2 jaar geleden
  Wij moeten allemaal brave burgers zijn die niets mogen zonder de toelating van onze beleid voerders ! Maar koningshuizen mogen liegen bedriegen en sjoemelen ! Gewoon afschaffen overal ter wereld !!
 1. Prinses Delphine reageert voor het eerst nadat ze 'Dancing with the Stars' verlaat: "Sad, very sad”
  Play

  Prinses Delphine reageert voor het eerst nadat ze 'Dancing with the Stars' verlaat: "Sad, very sad”

  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest dan ook de wedstrijd verlaten.