Meghan en Thomas Markle Jr.
Volledig scherm
Meghan en Thomas Markle Jr. © HLN

Broer Meghan Markle haalt zijn zus onderuit in Australische ‘Big Brother’: “Ze zal Harry’s leven ruïneren”

RoyaltyThomas Markle Jr (55), de oudere broer van hertogin Meghan Markle (40), is één van de kandidaten in de Australische ‘Big Brother’. De man spaart zijn zus niet, en beweert zelfs dat hij prins Harry (36) waarschuwde voor hij met haar trouwde. 

18 reacties

 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  WILMA ULRIX. Feit, dat Megan niets over haar familie zegt, is puur omdat ze zich te goed voelt nu.. schaamte.. waarom haar broer en een zus niet hen helpen aan een mooi huis oid. Geld genoeg immers. Dat is pas lief en zou de band met je roots weer fijn zijn.
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Die Harry heeft het dan ook zelf gezocht.
 • Lydia Appelmans

  2 maanden geleden
  Van je familie moet je het hebben. Het is toch duidelijk dat hier enkel afgunst in het spel is. De kaarten zouden helemaal anders liggen moesten ze wèl nog contact hebben.
 • Alexia Geysen

  2 maanden geleden
  Denk dat megan de meest wijze is van dat gezin
 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Jaloers uiteraard net zoals al die ander in die familie met de vader op kop ! Zij geven een juist beeld van de uitspraak ‘ van uw familie moet het hebben ‘
 1. Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan
  Royalty
  4

  Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan

  Wie ooit gedroomd heeft om voor een koninklijke familie te werken, heeft geluk: de Britse Queen Elizabeth (95) is op zoek naar een nieuwe poetshulp. De vacature voor de ‘koninklijke job’ in Buckingham Palace staat online op de site van het paleis, maar het blijkt geen sinecure te zijn om de baan in de wacht te slepen. Zo verklapt HR-manager Tracey Waterman in de Britse media dat één specifieke test bepaalt wie al dan niet in aanmerking komt.
 2. IN BEELD. Prinses Claire verschijnt voor het eerst sinds lang weer in het openbaar
  Royalty
  17

  IN BEELD. Prinses Claire verschijnt voor het eerst sinds lang weer in het openbaar

  Alsof ze nooit weggeweest is van het publieke toneel, zo enthousiast en goedgezind verscheen prinses Claire gisteren aan de zijde van koningin Paola op een prijsuitreiking in Brussel. De 47-jarige echtgenote van prins Laurent was nochtans zo’n twee jaar uit beeld. Er deden geruchten over een ziekte de ronde, en ze zou zelfs het echtelijk dak verlaten hebben. Zeker is dat prinses Claire Covid-19 gehad heeft. Nu is ze dus aan een comeback bezig: twee weken geleden woonde ze met Laurent en de kinderen een concert bij.