Meghan en Thomas Markle Jr.
Volledig scherm
Meghan en Thomas Markle Jr. © HLN

Broer Meghan Markle haalt zijn zus onderuit in Australische ‘Big Brother’: “Ze zal Harry’s leven ruïneren”

RoyaltyThomas Markle Jr (55), de oudere broer van hertogin Meghan Markle (40), is één van de kandidaten in de Australische ‘Big Brother’. De man spaart zijn zus niet, en beweert zelfs dat hij prins Harry (36) waarschuwde voor hij met haar trouwde. 

18 reacties

 • Elisa deJong

  3 maanden geleden
  WILMA ULRIX. Feit, dat Megan niets over haar familie zegt, is puur omdat ze zich te goed voelt nu.. schaamte.. waarom haar broer en een zus niet hen helpen aan een mooi huis oid. Geld genoeg immers. Dat is pas lief en zou de band met je roots weer fijn zijn.
 • Hilde Weymeersch

  3 maanden geleden
  Die Harry heeft het dan ook zelf gezocht.
 • Lydia Appelmans

  4 maanden geleden
  Van je familie moet je het hebben. Het is toch duidelijk dat hier enkel afgunst in het spel is. De kaarten zouden helemaal anders liggen moesten ze wèl nog contact hebben.
 • Alexia Geysen

  4 maanden geleden
  Denk dat megan de meest wijze is van dat gezin
 • willy zachel

  4 maanden geleden
  Jaloers uiteraard net zoals al die ander in die familie met de vader op kop ! Zij geven een juist beeld van de uitspraak ‘ van uw familie moet het hebben ‘
 1. William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstconcert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”
  Royalty
  7

  William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstcon­cert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”

  Het ziet er niet goed uit voor de samenwerking tussen de Britse staatszender BBC en het lokale koningshuis. Nadat BBC de controversiële documentaire ‘The Princes and the Press’ uitzond, over de vete tussen prinsen William en Harry, weigeren de royals om in de toekomst nog met de zender samen te werken. William (39) en zijn echtgenote Kate (39) voegen meteen de daad bij het woord, en nodigen BBC niet uit voor hun jaarlijkse kerstconcert.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.