De Britten zijn boos op Harry en Meghan.
Volledig scherm
De Britten zijn boos op Harry en Meghan. © HLN

Britten zijn boos nu toestand prins Philip onzeker is: “Interview Harry en Meghan met Oprah is enorm ongepast”

RoyaltyHet lijkt minder goed te gaan met de Britse prins Philip dan aanvankelijk gedacht. De 99-jarige prins wordt momenteel behandeld voor een ernstige infectie. “De stemming binnen Buckingham Palace is volledig omgeslagen sinds hij is overgeplaatst naar een ander ziekenhuis”, weten insiders. De Britten voelen de bui al hangen en halen in hun onmacht uit naar Harry (36) en Meghan (39), die dit weekend hun veelbesproken interview met Oprah gaan uitzenden. “Dit is toch écht niet het moment!” 

16 reacties

 • Elisa deJong

  1 maand geleden
  Weg van de pers? Waarom dan nu zo zoeken...
 • Jan Van de Velde

  1 maand geleden
  Buitenstaanders hebben geen zaken met de relatie tussen grootouders en kleinkinderen. Leg die moeials de boetes van de privacyverordening op; ze zullen dan wel stoppen.
 • Ronny Gyles

  1 maand geleden
  Dat alle hypocriete Engelsen maar op hun eilandje blijven! Harry en Megan proberen deze hypocrisie aan te kaarten toch? Een oma die bij de rijksten ter wereld hoort zou blij moeten zijn dat haar kleinkinderen volledig zelfstandig willen zijn!
 • Marleen Tielen

  1 maand geleden
  Ik vind het heel goed wat prins Harry voor zijn gezin doet ,hij beschermt hen ,dat kon je van Charles niet zeggen ,die bedroog Diana al voor t huwelijk zij had geen steun van haar man je zou voor minder dwars gaan liggen ,en prins Philip ja zijn tijd is daar hij is toch 99 jaar mogen worden , en de queen doet zich fragiel voor maar is een harde tante .dus is goed wat Harry en meghan doen ,want hoe is het spreekwoord waar rook is er vuur.
 • Yvette Dekleermaeker

  1 maand geleden
  99 jaar geen klop gedaan en nu op sympathie rekenen. In de boom ermee. Het Britse volk moest zich schamen om zo achter een wereldvreemd orgaan te willen staan. God Save The Queen maar geef mij maar The Sex Pistols.
 1. Prins Charles bezocht prins Philip voor gesprek over de toekomst: “Op een dag zul jij de leider van de familie zijn”
  Royalty

  Prins Charles bezocht prins Philip voor gesprek over de toekomst: “Op een dag zul jij de leider van de familie zijn”

  Prins Philip (99) ligt al dertien dagen in het ziekenhuis. Meer en meer lijkt het een ernstige situatie te worden. Niet alleen werd de hertog van Edinburgh overgeplaatst naar een ander ziekenhuis om een verdere behandeling van zijn hardnekkige infectie te krijgen. Ook riep hij zijn zoon prins Charles (72) bij zich om over de ‘toekomst’ te praten. Dat meldt de ex-perschef van de koningin, Dickie Arbiter.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers