EPA
Volledig scherm
© EPA

Britten vinden trailer Netflixdocu ‘Harry & Meghan’ oorlogsverklaring aan prins William en Kate Middleton

RoyaltyWillen Harry en Meghan de reis van William en Kate naar de Verenigde Staten overschaduwen met de release van de trailer van hun Netflixdocu? Enkele insiders zijn alvast van mening van wel. “Ze zijn van plan om hun bezoek te verstoren”, aldus een bron aan het Amerikaanse ‘Page Six’.

 1. Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”
  PREMIUM
  Royalty

  Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”

  Afgelopen woensdag blies prinses Charlene van Monaco 45 kaarsjes uit. Een bijzondere gebeurtenis, maar de feestelijkheden werden op het laatste moment geannuleerd. Het zou dan ook opnieuw bergaf gaan met de prinses, die nu al twee jaar achtervolgd wordt door fysieke en mentale problemen. In die mate dat Charlenes ouders zelfs naar Monaco verhuisd zijn om voor haar te zorgen. De prinses zelf zou zich ‘als een bezetene’ op haar geloof hebben gestort. “Pater Penzo, de priester van het prinselijk paleis, is haar grootste vertrouweling geworden.”
 1. Van wereldleiders tot wetenschappers: koning Filip en koningin Mathilde ontmoeten invloedrijke personen tijdens WEF
  Royalty

  Van wereldlei­ders tot wetenschap­pers: koning Filip en koningin Mathilde ontmoeten invloedrij­ke personen tijdens WEF

  Koning Filip en koningin Mathilde vertoeven in het Zwitserse Davos, waar ze het Wereld Economisch forum (WEF) bijwonen. Dat is een jaarlijkse bijeenkomst van internationale politici, CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld, intellectuelen, journalisten en royals. Een ideale gelegenheid voor invloedrijke personen om elkaar te ontmoeten en wat bij te praten. En daar maakt ook ons vorstenpaar lustig gebruik van. Hieronder alvast een overzicht van hun meest opmerkelijke ontmoetingen.
 2. KIJK. Iraanse ambassadeur weigert Spaanse koningin Letizia de hand te schudden
  Royalty

  KIJK. Iraanse ambassa­deur weigert Spaanse koningin Letizia de hand te schudden

  De Spaanse koning Felipe (54) en zijn vrouw Letizia (50) hebben donderdag een nieuwjaarsreceptie gehouden in het Koninklijk Paleis van Madrid. Ze hebben er heel wat buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Spanje gevestigde internationale organisaties ontvangen. Maar toen de ambassadeur van Iran het vorstenpaar begroette, schudde hij alleen de hand van koning Felipe. Het was ook niet de eerste keer, al heeft dat niets met de Spaanse koningin te maken: “Er zijn hier culturele etiquetteregels aan het werk. Dit is geen publieke afkeuring, maar de naleving van de Iraanse norm”, zegt de Britse lichaamstaalexpert Judi James. “Binnen de Iraanse cultuur schudden mannen en vrouwen elkaar geen hand, tenzij de vrouw eerst haar hand uitsteekt en de man bereid is het gebaar te beantwoorden.”