REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Britten speculeren volop over de naam van ongeboren dochtertje Harry en Meghan

RoyaltyNu de geboorte van baby Sussex nummer twee er binnen enkele maanden aankomt, wordt er volop gespeculeerd over een naam voor het kindje. Het wordt een meisje, dus denken de Britten vooral aan Diana, al is die optie best onwaarschijnlijk. “Hun dochter vernoemen naar Harry’s overleden moeder zou de publieke belangstelling alleen maar vergroten, terwijl Harry (36) en Meghan (39) hun kindje willen beschermen tegen de intense mediadruk”, vertelt een bron.

5 reacties

 • Anne Jacobs

  1 maand geleden
  Samantha ;) Camilla? Ellie, Chelsy, Cressida de 3 laatste exen? Keuze genoeg, toch,
 • WILLY ZACHEL

  1 maand geleden
  Ik vermoed dat aks het een jongen is ze hem Phillip gaan noemen om de rest van de familie wat siroop aan de baard te smeren ! En al het een meisje is waarschijnlijk of Diana of Elizabeth Als ze uiteraard écht lak hebben aan die Royals’s dan word het uiteraard een Joe /jim of Marylin
 • Ludwig De Witte-Steen

  1 maand geleden
  Om ze daar in Engeland een hak te zetten, zou ik een naam kiezen die op geen enkel lijstje voorkomt. Of zelf geld inzetten op een naam die niemand anders kiest. Lekker verdiend.
 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Waar is de tijd dat mensen hard werkten en geen tijd hadden om zich zo massaal bezig te houden met triviale dingen. Wat interesseert iemand of die nu John, Will, of Jack heet, hij zal niets voor UK doen, en Engelsen moeten niets voor hem doen (als de geldkraan daadwerkelijk is dichtgedraaid natuurlijk). Het zijn poppetjes is een duur theater, maar blijken alle beperkingen van goedkopere exemplaren te bezitten.
 • christianne bruyland

  1 maand geleden
  Gewoon Rachel, zoals haar mama. Of opnieuw een samen voegsel van hun beider namen, zoals Archie.
 1. Prins Harry bracht Queen op de hoogte van naam Lilibet, “maar hij vroeg geen toestemming”
  Royalty
  10

  Prins Harry bracht Queen op de hoogte van naam Lilibet, “maar hij vroeg geen toestem­ming”

  Meghan Markle (39) en prins Harry (36) verwelkomden vrijdagavond hun dochtertje Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Haar naam zorgt voor gemengde reacties: “Hoe durven jullie, na zo’n zware uithaal naar de koninklijke familie?”, klinkt het onder meer. Maar volgens Harry en Meghan is het een eerbetoon aan Queen Elizabeth (95). Bronnen beweren zelfs dat Harry vlak voor de geboorte gebeld zou hebben met de Queen om toestemming te vragen, al is niet iedereen het daar mee eens.