Koningin Mathilde
Volledig scherm
Koningin Mathilde © Photo News

Britten onder de indruk van (stijl)koningin Mathilde: “Zonde dat Kate dit niet meer doet”

RoyaltyDe Britse pers was onder de indruk van koningin Mathilde (49), die deze week op bezoek is in Duitsland. Ze droeg daar een opmerkelijke haarband, die in de smaak viel. “Zo'n zonde dat prinses Kate zulke dingen niet meer draagt”, klinkt het in de ‘Daily Express’. “Mathilde doet het toch ook?”

23 reacties

 • Jos De Bondt

  2 maanden geleden
  Ik ben zeer trots op ons koningshuis en in het bezonder op koningin Mathilde.
 • Linda Franssens

  2 maanden geleden
  Koningin Mathilde promoot onze cultuur en mode , net als Diana deed en velle vrouwen uit verschillende lagen van bevolking volgen deze trent . We hebben liever een koningshuis die neutraal is dan een president..,. We hebben al een minister president ,en teveel ministers .
 • Eddy DESMET

  2 maanden geleden
  In heel wat opzichten onderscheidt het Belgische vorstenpaar zich door tactvol gedrag, een voorbeeldig gezin en empathie voor de bevolking. Dit kan helaas van heel wat politici niet gezegd worden ...
 • Marie-Louise Weuts

  2 maanden geleden
  Geef mij de stijl van Kate maar. Mathilde gaat de "Fabiola" toer op.
 • Frans Sels

  2 maanden geleden
  Het budget dat dit soort mensen heeft ,om van alles en nog wat te kopen is onuitputtelijk, en nog wel betaald door de belasting betaler ...wat wil je nog meer !!
 1. KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbalwedstrijd in Boston
  Play
  Royalty

  KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbal­wed­strijd in Boston

  Prins William (40) en prinses Kate (40) zijn allesbehalve hartelijk ontvangen tijdens de basketbalwedstrijd van de Boston Celtics in Amerika. Wanneer ze op het grote scherm verschijnen, is te horen in de video hoe de aanwezige supporters de prins en prinses van Wales beginnen uit te joelen. Het is de eerste buitenlandse reis van het paar sinds het overlijden van koningin Elizabeth II in september. Ondanks het boegeroep, blijft het paar echter wel lachen en ontmoeten ze verschillende aanwezigen.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.