Prins Charles testte positief op corona.
Volledig scherm
Prins Charles testte positief op corona. © AP

Britten niet blij met ‘snelle’ coronatest van prins Charles: “Onze mensen in de zorg krijgen zo’n test niet”

RoyaltyDe Britten zijn niet bepaald blij met de snelle coronatest die prins Charles (71) en zijn vrouw Camilla (72) hebben ontvangen. Er zijn namelijk duizenden mensen actief in de zorg die zo’n test niet krijgen. Ook de gewone bevolking heeft geen recht op een test als ze slechts lichte symptomen vertonen. De regel is namelijk dat enkel gehospitaliseerde mensen nog getest worden. “Waarom is het dan zo makkelijk voor royals om wél getest te worden?”

19 reacties

 • imke de meester

  1 jaar geleden
  of men dat nu eerlijk vindt of niet dit zal altijd zo blijven. Belangrijke mensen zullen altijd haantje de voorste zijn. Hoge bomen vangen veel wind maar er wordt ook voor gesprongen.
 • Carla Van Geel

  1 jaar geleden
  Dat prins Charles is nu eenmaal niet het type "held".
 • Marc Gabriels

  1 jaar geleden
  Hij is dan ook onmisbaar voor het land hé ? hmmm….. denken sommigen echt dat de wereld nu zal veranderen ?
 • Gerd Peeters

  1 jaar geleden
  Als je een kroontje op hebt, dan is alles mogelijk, dan krijg je meer dan gewone mensen.
 • Henri Poireau

  1 jaar geleden
  Wat hadden we nu gedacht? Dat we allemaal gelijk zijn voor de wet? Wie geld heeft zal altijd een dikke streep voor hebben...
 1. Prins Andrew doet er alles aan om proces te ontlopen: “Advocaten wijzen op procedurefout”
  Royalty
  11

  Prins Andrew doet er alles aan om proces te ontlopen: “Advocaten wijzen op procedure­fout”

  De Britse prins Andrew (61) is wel degelijk gedagvaard in het proces tegen Virginia Giuffre, de vrouw die hem beschuldigt van kindermisbruik en verkrachting. De officiële papieren werden aanvaard door een beveiligingsagent in zijn woonplaats in Windsor. Advocaten van de prins doen er intussen alles aan om Andrew alsnog een proces te besparen. “Ze hopen nog steeds dat de zaak verworpen zal worden.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.