Prins Charles testte positief op corona.
Volledig scherm
Prins Charles testte positief op corona. © AP

Britten niet blij met ‘snelle’ coronatest van prins Charles: “Onze mensen in de zorg krijgen zo’n test niet”

RoyaltyDe Britten zijn niet bepaald blij met de snelle coronatest die prins Charles (71) en zijn vrouw Camilla (72) hebben ontvangen. Er zijn namelijk duizenden mensen actief in de zorg die zo’n test niet krijgen. Ook de gewone bevolking heeft geen recht op een test als ze slechts lichte symptomen vertonen. De regel is namelijk dat enkel gehospitaliseerde mensen nog getest worden. “Waarom is het dan zo makkelijk voor royals om wél getest te worden?”

19 reacties

 • imke de meester

  1 jaar geleden
  of men dat nu eerlijk vindt of niet dit zal altijd zo blijven. Belangrijke mensen zullen altijd haantje de voorste zijn. Hoge bomen vangen veel wind maar er wordt ook voor gesprongen.
 • Carla Van Geel

  1 jaar geleden
  Dat prins Charles is nu eenmaal niet het type "held".
 • Marc Gabriels

  1 jaar geleden
  Hij is dan ook onmisbaar voor het land hé ? hmmm….. denken sommigen echt dat de wereld nu zal veranderen ?
 • Gerd Peeters

  1 jaar geleden
  Als je een kroontje op hebt, dan is alles mogelijk, dan krijg je meer dan gewone mensen.
 • Henri Poireau

  1 jaar geleden
  Wat hadden we nu gedacht? Dat we allemaal gelijk zijn voor de wet? Wie geld heeft zal altijd een dikke streep voor hebben...
 1. Prins Andrew gedagvaard in misbruikzaak

  Prins Andrew gedagvaard in misbruik­zaak

  De Britse prins Andrew heeft ondanks vermeende weigeringen een dagvaarding overhandigd gekregen. De tweede zoon van de Britse koningin Elizabeth wordt in New York aangeklaagd door Virginia Giuffre (38). Zij heeft verklaard dat ze op 17-jarige leeftijd is misbruikt door de prins. Die zou op dat moment te gast zijn geweest bij de omstreden zakenman Jeffrey Epstein, die in 2019 dood werd aangetroffen in zijn cel nadat hij was beschuldigd van grootschalig misbruik van minderjarige vrouwen.
 2. Prins Albert van Monaco reageert voor het eerst op geruchten over scheiding: “Charlene ging níét in ballingschap”
  Royalty
  4

  Prins Albert van Monaco reageert voor het eerst op geruchten over scheiding: “Charlene ging níét in balling­schap”

  Staan prins Albert (63) van Monaco en Charlène (43) op scheiden? Door het langdurige verblijf van de prinses in haar geboorteland Zuid-Afrika is er de laatste weken al heel wat twijfel ontstaan over hun huwelijk. Zo zou Charlène gevlucht zijn omdat ondertussen aan het licht kwam dat Albert nóg een buitenechtelijk kind had verwekt. In het Amerikaanse magazine ‘People’ reageert de vorst nu voor het eerst zélf op alle geruchten.