Elizabeth II
Volledig scherm
Elizabeth II © AFP

Britten maken zich zorgen om Queen Elizabeth: “Waarschijnlijk gaan we haar amper nog zien”

RoyaltyDe Britse bevolking maakt zich zorgen over de gezondheid van Queen Elizabeth II (96). Zij stuurde vandaag voor het eerst in 59 jaar haar kat naar de opening van het Britse parlement. Haar zoon, kroonprins Charles, nam het van haar over. Die laatste was zichtbaar emotioneel toen hij de troonrede voorlas, vlak naast de kroon van zijn moeder. Het begin van het einde? 

1 reactie

 • Alex Jonckers

  9 maanden geleden
  Op haar 96 jaar ziet ze nog heel goed uit ,het zijn ook mensen zoals iedereen,ook haar leven is altijd niet wat het zou moeten geweest zijn ,met ups en downs,en Toch heeft ze zich er altijd over-gezet,ze heeft misschien een mooi leven gehad ,maar de verplichting aan de troon heeft ook zijn littekens achtergelaten,haar man overleden ,situatie met prins William, kleinkinderen die zich van de troon afscheiden het beste is dat Charles alles gaat overnemen.
 1. IN BEELD. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezegelen 21 jaar huwelijk op Curaçao
  Royalty

  IN BEELD. Koning Wil­lem-Alexan­der en koningin Máxima bezegelen 21 jaar huwelijk op Curaçao

  Koning Willem-Alexander (55) en koningin Máxima (51) zijn deze donderdag 21 jaar getrouwd. Het jubileum werd ‘s ochtends aan het begin van de dag op Curaçao bezegeld met een liefdesslotje in de wijk Punda. De koning zei het “fantastisch” te vinden zijn trouwdag op Curaçao te mogen vieren. Na het vastmaken van het hangslotje deed Willem-Alexander alsof hij het sleuteltje doorslikte.
 2. Een onmogelijke relatie tussen schoonzussen: waarom het ontspoorde tussen prinses Kate en Meghan Markle
  PREMIUM
  Royalty
  3

  Een onmogelij­ke relatie tussen schoonzus­sen: waarom het ontspoorde tussen prinses Kate en Meghan Markle

  Volgens de Britse prins Harry (38) zat er tussen zijn vrouw Meghan (41) en zijn schoonzus Catherine (41) al van in het begin een haar in de boter, zo lezen we in zijn memoires ‘Reserve’. Harry verwijt de vrouw van zijn broer William (40) kilheid en vooroordelen, maar is dat wel terecht? Want ook Meghan is duidelijk niet vrij van zonden. Wat wél zeker is: de cultuurclash tussen beide dames viel niet te overbruggen. Een reconstructie van wat begon als een beloftevolle start, maar uiteindelijk uitdraaide op een totaal onmogelijke relatie. “Ik weet dat ik degene ben die jou aan het huilen heeft gebracht.”