Prins Andrew Buckingham Palace
Volledig scherm
Prins Andrew Buckingham Palace © AFP/Twitter

Britten bestoken Buckingham Palace en eisen verantwoording van prins Andrew: “Hij heeft de bodem bereikt”

RoyaltyDe Britse prins Andrew (60) komt steeds meer onder druk te staan om met de FBI te praten over de misdaden en het seksnetwerk van Jeffrey Epstein. Er zijn al dagenlang hevige protesten gaande voor de poorten van Buckingham Palace in Londen, nadat bekend raakte dat Andrew en de Queen een crisisberaad hebben gehouden over zijn toekomst binnen de monarchie. Volgens royaltykenner Camilla Tominey is de prins kapot van alle tegenstand en heeft hij intussen “de bodem bereikt.”

13 reacties

 • Jan Gielen

  1 jaar geleden
  Zolang er koningshuizen zijn, zijn er schandalen. Koningen, koninginnen en koningskinderen leven in een bubbel en hebben geen weet van de werkelijkheid. Het zijn relikwieën uit een ver verleden en zijn van geen enkel nut in de moderne democratie. Laat ze een normale full-time job zoeken, dan is het rap gedaan met de strapatsen als die van Andrew.
 • Tommy Vandenbroeck

  1 jaar geleden
  Als Prins Andrew al opgeofferd word als zondebok. Wacht dan nog maar af, gaan nog koppen rollen
 • oswald billiet

  1 jaar geleden
  Het beste dat hij kan doen is zwijgen en en die opwinding laten voorbij gaan.
 • Guido Swerts

  1 jaar geleden
  Hij mag niet meer dan een ander en dient ook berecht te worden.
 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  Zijn onschuld uitschreeuwen terwijl hij in een interview met de BBC flagrant ontkent bepaalde figuren zelfs maar ontmoet te hebben. Geheugenverlies als wildcard?
 1. Net sluit zich rond Britse prins Andrew: Amerikaanse Justitie eist ondervraging
  Royalty

  Net sluit zich rond Britse prins Andrew: Amerikaan­se Justitie eist ondervra­ging

  Het zijn nog steeds onzekere tijden voor de Britse prins Andrew (60). De zoon van koningin Elizabeth II raakt steeds meer verstrikt in het schandaal rond de van kindermisbruik en mensenhandel verdachte miljardair Jeffrey Epstein, zeker nu er ook een ‘diplomatieke nachtmerrie’ dreigt uit te breken. Volgens de Britse media heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie een formeel verzoek ingediend om de prins te ondervragen over zijn connecties met Jeffrey Epstein.
 2. Butler van prinses Diana waarschuwt Harry en Meghan: “Ze hebben het te ver laten komen”
  Royalty
  11

  Butler van prinses Diana waarschuwt Harry en Meghan: “Ze hebben het te ver laten komen”

  Na maanden vol spanningen en chaos heeft Queen Elizabeth (95) haar breekpunt bereikt als het gaat om haar kleinzoon prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Dat stelt de Britse Paul Burrell (63), de gewezen butler van prinses Diana, in een interview met ‘Closer Magazine’. Volgens hem zetten de prins en zijn vrouw zich maar beter schrap voor de juridische stappen die Buckingham Palace zou willen zetten: “De koningin die advocaten onder de arm neemt is totaal ongekend. Het is haar manier om te zeggen: ‘Genoeg is genoeg!’”
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.