Meghan kreeg geen plaatsje in de top 25.
Volledig scherm
Meghan kreeg geen plaatsje in de top 25. © HLN

Britse Vogue kroont Queen tot een van de meest invloedrijke vrouwen (maar Meghan haalt de selectie niet)

RoyaltyDe Britse Vogue heeft koningin Elizabeth II (93) uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke Britse vrouwen van het moment. De Queen kreeg daarom een plekje op de jaarlijkse Vogue 25-lijst, zo werd vandaag bekend. Opvallend: Meghan Markle (39) is nergens te bespeuren. 

 1. Royaltykenners verbaasd, maar vol lof over ontmoeting koning Filip en Delphine: “Een heel groots gebaar”
  Play
  Royalty

  Royaltyken­ners verbaasd, maar vol lof over ontmoeting koning Filip en Delphine: “Een heel groots gebaar”

  Koning Filip (60) heeft voor het eerst zijn halfzus Delphine (52) ontmoet. De koning en de buitenechtelijke dochter van koning Albert hadden vorige week vrijdag een “warm gesprek”, zo laten ze weten in een verklaring. De koning en Delphine, die zich na jaren van tegenwerking door Albert sinds begin deze maand prinses mag noemen, spraken elkaar “over onze eigen levens en onze gemeenschappelijke interesses”. Royaltykenners reageren verbaasd, maar vol lof op de ontmoeting.
 2. Nieuwe documentaire onthult: “Prinses Diana vond Charles incapabel om koning te worden”
  Royalty

  Nieuwe documentai­re onthult: “Prinses Diana vond Charles incapabel om koning te worden”

  De Britse prinses Diana wou dat haar echtgenoot Charles een stap opzij zou zetten als erfgenaam omdat ze hem niet capabel vond om koning te worden. Dat vertelde ze in 1995, twee jaar voor haar dood, aan Max Hastings, journalist bij de Britse krant Daily Telegraph. Ze verklaarde toen ook dat haar huwelijk een hel was. De onthullingen zijn nu te zien in de nieuwe documentaire ‘Diana: The Truth Behind the Interview’.