Meghan Markle.
Volledig scherm
Meghan Markle. © AP

Britse tabloid verliest ook in beroep tegen Meghan Markle: “Ze speelden een spel zonder regels”

RoyaltyHet hof in Londen heeft het beroep van de tabloid Mail On Sunday afgewezen. De krant was veroordeeld voor het schenden van de privésfeer van Meghan Markle (40) door een brief te publiceren die gericht was aan haar vader. 

0 reacties

 1. "Dit heeft niets met racisme te maken": waarom het zo lang duurde voor Archie en Lilibet de juiste titels kregen
  PREMIUM
  Royalty

  "Dit heeft niets met racisme te maken": waarom het zo lang duurde voor Archie en Lilibet de juiste titels kregen

  Zes maanden. Zo lang heeft het geduurd voor Buckingham Palace de titels van Archie (3)en Lilibet (1)- de kinderen van prins Harry (38) en Meghan Markle (41) - heeft aangepast. De twee mogen zich nu eindelijk officieel prins en prinses noemen. Dat het zo lang duurde, zorgde voor frustratie bij Harry en Meghan, die het getalm van koning Charles (74) beu waren. Maar volgens paleisbronnen was de oorzaak toch vooral bij hen te zoeken...
 1. Peperdure collier van Fabiola geveild bij Sotheby’s: waarom het juweel niet om de hals van Mathilde hangt
  PREMIUM
  Royalty

  Peperdure collier van Fabiola geveild bij Sotheby’s: waarom het juweel niet om de hals van Mathilde hangt

  Een waardevolle halsketting van wijlen koningin Fabiola gaat vandaag onder de hamer bij Sotheby’s. Het wereldvermaarde veilinghuis verwacht een opbrengst tussen 650.000 en 850.000 euro. Hoogst uitzonderlijk, want normaal gezien doen koningshuizen alle moeite om hun juwelen binnen de familie te houden. Waarom gaat dit erfstuk niet naar koningin Mathilde, haar lievelingsnicht? En welke bijzondere stukken heeft Mathilde wél geërfd? Onze royalty-expert Wim Dehandschutter geeft tekst en uitleg.
 2. Nieuw drama in Buckingham Palace: Charles houdt erfenis van 734 miljoen achter. “Andrew is radeloos en wanhopig”
  PREMIUM
  Royalty

  Nieuw drama in Buckingham Palace: Charles houdt erfenis van 734 miljoen achter. “Andrew is radeloos en wanhopig”

  Hij was altijd het favorietje van de Queen, maar nu zijn broer koning is, moet de Britse prins Andrew niet meer op sympathie rekenen. Koning Charles - de enige begunstigde in het testament van Queen Elizabeth - lijkt voorlopig niet van plan om de enorme erfenis van zo'n 734 miljoen te delen met zijn familie. Volgens insiders een zware slag voor Andrew, wiens financiën in zwaar weer verkeren. De prins zint op wraak. “Als Charles niet oppast, heeft hij een volgende ‘prins Harry’ aan zijn been.”