Meghan bij Oprah
Volledig scherm
Meghan bij Oprah © AP

Britse royaltywatchers razend na eerste beelden van Oprah-interview met Harry en Meghan: “De Queen is Don Corleone niet”

RoyaltyBritse royaltywatchers worden niet blij van de eerste beelden rond het Oprah-interview van prins Harry (36) en Meghan Markle (39). Volgens hen wordt de monarchie veel te kwaadaardig afgeschilderd. “Ze hebben het over de Queen alsof ze een maffiabaas is.”

30 reacties

 • Martine Bouwen

  1 maand geleden
  zonder de pers zijn ze niks, voedt ze dan ook niet, ze hebben meer dan genoeg
 • Jan Van de Velde

  2 maanden geleden
  "Meghan was een werkende royal, daar heeft ze zelf voor gekozen, ..." Het was inderdaad een 'keuze'! Waar staat geschreven dat men niet van gedacht mag veranderen?? Overigens heeft de koninklijke familie een fortuin dat historisch is gegroeid en dat m.a.w. niet door de belastingbetaler werd afgedragen. Ook zonder representatieve functies kunnen de familieleden daar ruim van leven. Mij kan dat niet schelen, ben geen familie.
 • Houtput Cindy

  2 maanden geleden
  Die Megan is en blijft een actrice en nu heeft ze de rol van haar leven. Harry's leven verpesten. Zij moet en zal in de belangstelling blijven staan. Shame on you. Gold digger
 • Joost Van Den Cruyce

  2 maanden geleden
  De return on investment is voor een koning een pak beter dan voor een ceremoniële president. Internationaal is de impact niet te onderschatten. Een staat mag zich gelukkig prijzen als ze nog kunnen pronken met een koning in een gouden kooi.
 • Bernadette Raemdonck

  2 maanden geleden
  Wanneer Royals kinderen kopen, brengt dat op en kost het de belastingbetaler geld. Presidenten kunnen we kiezen en verdwijnen na X tijd, Royals blijven eeuwig. En ze kweekten tot het einde der tijden.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's