Prins Charles, prins William en andere hooggeplaatste leden van het koningshuis zouden 'diep geschokt' zijn door de
Volledig scherm
Prins Charles, prins William en andere hooggeplaatste leden van het koningshuis zouden 'diep geschokt' zijn door de © Getty Images

Britse royals ‘in shock’ door strategie prins Andrew: Charles en William willen schikking afdwingen in misbruikzaak

RoyaltyDat de rechter in New York vindt dat de 38-jarige Virginia Giuffre een misbruikzaak heeft tegen de Britse prins Andrew (61), was bekend. Ze wil een proces beginnen tegen de prins omdat hij haar in 2001 als 17-jarige tiener drie keer zou hebben misbruikt. De Britse royal ontkende deze week formeel de klachten terwijl hij zich “als burger” klaarmaakt voor de zaak. Maar dat zouden de andere leden van zijn familie net absoluut willen vermijden. 

12 reacties

 • louis reinquin

  1 jaar geleden
  Ik vraag me af, een eeuwigheid na de feiten, of men nog aan zo een boom moet blijven schudden. Hoe correct of niet correct en vermoedelijk zonder echte getuigen kan zo een uitspraak zijn.
 • Stephaan Van Synghel

  1 jaar geleden
  Zulke rijken kunnen de beste advocaten in kopen,en ze moeten er alleen voor zorgen dat het allemaal omgeleid word om dan later het dan te dempen
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Zou hij nog altijd niet aan het zweten zijn?
 • Karel Flanders

  1 jaar geleden
  Ze zijn bang dat als hij van z'n moeder en de rest geen steun krijgt, hij z'n mond over nog andere dingen zal open doen. Hopelijk is de rechtbank publiekelijk open en wordt hij ook niet opeens gevonden met iets om z'n nek.
 • Rudi Smeulders

  1 jaar geleden
  Dus mensen met veel geld staan gewoon boven de wet. Wie heeft er nu nog een greintje respect voor die omhoog gevallen royals? Afnemen al hun eigendommen en toelages, dat zou er moeten gebeuren.
 1. Prinses Iman van Jordanië treedt in het huwelijk: bruid is bijna een exacte kopie van koningin Rania
  PREMIUM
  Royalty

  Prinses Iman van Jordanië treedt in het huwelijk: bruid is bijna een exacte kopie van koningin Rania

  Feest in Jordanië. Prinses Iman (26) trouwt er zondag met haar verloofde Jameel (28), zeven maanden na hun verloving. De details worden angstvallig geheim gehouden - zelfs de datum werd pas vorige week bekendgemaakt -, maar één ding is zeker: dankzij haar moeder koningin Rania (52), vaak ‘s werelds best geklede royal genoemd, zal Iman een oogverblindende bruid worden. Dit is wat we al weten over het grootse huwelijk.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.