De Britse koningin Elizabeth heeft Meghan een fijne verjaardag gewenst.
Volledig scherm
De Britse koningin Elizabeth heeft Meghan een fijne verjaardag gewenst. © photo_news

Britse royals delen gelukswensen voor 40ste verjaardag Meghan Markle

RoyaltyDe Britse royals hebben Meghan Markle een fijne verjaardag gewenst via de sociale media. Woensdag viert de hertogin van Sussex haar veertigste verjaardag. Zo deelde de Queen (95) haar gelukswensen voor de hertogin bij een aandoenlijke collage van de Sussexen. 

 1. Koning Filip en koningin Mathilde bezoeken zwaar getroffen plaatsen van watersnood, maar inwoners zijn sceptisch
  Play

  Koning Filip en koningin Mathilde bezoeken zwaar getroffen plaatsen van watersnood, maar inwoners zijn sceptisch

  Koning Filip en koningin Mathilde hebben woensdag een bezoek gebracht aan Verviers en Esneux. Op deze plaatsen in Wallonië sloeg de watersnood in juli erg hard toe. Het koningspaar kwam vooral kijken naar de hulp die de mensen er sindsdien hebben gekregen, maar de inwoners van Verviers reageren sceptisch op het bezoek. “De situatie is nog altijd dezelfde als hiervoor. Of de koning en de koningin nu komen of niet, dat verandert niets.”
 2. Miljoenendeals en een erfenis van prinses Diana: zoveel verdienden Harry en Meghan al sinds de Megxit
  PREMIUM
  Royalty

  Miljoenen­deals en een erfenis van prinses Diana: zoveel verdienden Harry en Meghan al sinds de Megxit

  Begin 2020 kondigden Harry (36) en Meghan (39) aan dat ze financieel onafhankelijk wilden worden, en dus een stapje terug zouden zetten uit de Britse monarchie. Een jaar later zijn ze gesetteld in Californië, waar ze in een luxevilla - prijskaartje: meer dan 12 miljoen euro - tussen de grote sterren wonen. Maar waar halen ze precies het geld vandaan om dat alles te betalen? Van Netflix en Spotify tot een alles onthullende biografie: wij maken hun rekening.