Meghan Markle vs Queen - prins Harry
Volledig scherm
Meghan Markle vs Queen - prins Harry © Fotomontage HLN

Britse Queen niet op de hoogte van ‘stap terug’ prins Harry en Meghan Markle, paleis is “gekwetst en teleurgesteld”

RoyaltyMeghan Markle en Prins Harry hebben geen andere leden van de koninklijke familie geraadpleegd voor ze beslisten om af te treden als ‘senior’ royals, zo melden Britse media. Volgens de BBC was de Queen niet op de hoogte van hun beslissing en reageert Buckingham Palace “teleurgesteld” op het nieuws. Ook de medewerkers van het paleis zijn “gekwetst” door hun beslissing.

56 reacties

 • Heidi Diels

  1 jaar geleden
  Luisteren naar de bomma, hè.
 • Patrick De pauw

  1 jaar geleden
  Die Megan heeft het allemaal goed bewerkt bij hem?het is een vrouw Amerikaanse en een mamupilator haar plannetje is gelukt!en die dotatie is goed verdiend om niets te moeten doen en kindjes maken!vertrouw geen vrouw geen enkele ze zijn geslepen allemaal
 • Dirk Delaere

  1 jaar geleden
  Ze leveren hun plichten in, maar leveren ze ook hun vele privileges in? Dat is toch hun wens: een millionairsleventje zonder plichten is nu eenmaal geen "normaal leven". Een speach houden als prins voor een welwillend publiek geld niet als "werken voor je brood".
 • Diana De Wit

  1 jaar geleden
  Liefde maakt blind!!!! Meghan is nog niet aan haar laatste stunt toe!!!! Ik beklaag Harry die duidelijk onder de sloef ligt!!! En om nog niet te spreken over de miljoenen verkwist geld aan verbouwingswerken!!!! De ene kapriool na de andere ......
 • Noël Dierickx

  1 jaar geleden
  Ronald Roothooft: heel juist gezien duur u. Kom mij niet wijsmaken dat de koningin nog van niets wist als hun foto sinds lang niet meer uitgestald was bij die kaders van de andere Royals. Elisabeth wist dit dus al veel langer, ergo geen komedie meer spelen.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"