De Britse prins Charles brengt een bezoekje aan zijn vader die in het ziekenhuis ligt.
Volledig scherm
De Britse prins Charles brengt een bezoekje aan zijn vader die in het ziekenhuis ligt. © AP

Britse prins Charles dan toch op bezoek bij zieke vader in het ziekenhuis

RoyaltyDe Britse prins Charles (72) heeft zaterdagmiddag een bezoekje gebracht aan zijn zieke vader, prins Philip (99), die sinds dinsdag in het ziekenhuis ligt. Dat melden Britse media. Ook kleinzoon Harry (36) zou zich klaarmaken om - indien nodig - naar het Verenigd Koninkrijk af te reizen. Of hij daar met open armen ontvangen zal worden, blijft wel twijfelachtig. 

 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Baron Aldo Vastapane verdacht van omkoping in Libisch miljoenendossier: “Dit zal de geruchten over de vader van prins Laurent weer aanwakkeren”
  PREMIUM
  Royalty
  4

  Baron Aldo Vastapane verdacht van omkoping in Libisch miljoenen­dos­sier: “Dit zal de geruchten over de vader van prins Laurent weer aanwakke­ren”

  Nu het dossier van de Libische fondsen die prins Laurent (57) nog te goed heeft blijft aanslepen, duikt er een nieuwe onfrisse affaire op. Om de zaak van de prins vooruit te helpen zou een zakenman in 2017 50.000 euro smeergeld hebben betaald aan een ambtenaar. En die zakenman is... multimiljonair Aldo Vastapane (95), ooit genoemd als minnaar van Laurents moeder Paola (83). Wij vroegen enkele royaltywatchers naar de geruchten die al jaren de ronde doen rond de beruchte baron. “Sommigen hebben er véél voor over om op een goed blaadje te blijven staan bij leden van de koninklijke familie.”
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'