Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Britse pers verbijsterd door ‘leugens’ van Buckingham Palace over ziekenhuisopname van de Queen

RoyaltyDe Britse media hebben verbijsterd gereageerd op het nieuws dat Queen Elizabeth (95) een dag in het ziekenhuis heeft gelegen, en dus niet zoals eerder werd gemeld op Windsor Castle verbleef. Buckingham Palace meldde woensdag dat de vorstin haar bezoek aan Noord-Ierland afblies om op advies van haar artsen rust te nemen. Een dag later werd echter duidelijk dat Elizabeth woensdag aan het einde van de middag was opgenomen en donderdag terug mocht naar Windsor.

3 reacties

 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  heeft men nu nog niet door dat ze al meerdere keren door een lookalike vervangen is zodat Charlos niet op de troon zou geraken .
 • Sylvain Helsen

  1 maand geleden
  Ze mag voor mijn part de oudste vrouw ter wereld ooit worden. Dat zou wel eens een keer iets in de buurt van 122 jaar kunnen zijn. Dan heeft ze nog 27 jaar te gaan. Niet ondenkbaar dat zij zo oud zou kunnen worden. Want ze zal wel tot in de allerlaatste puntjes vertroeteld worden tot en met. Wat bijvoorbeeld medische verzorging betreft. Maar het wordt nu wel zo langzamerhand een beetje tijd dat één of ander kiescollege bestaande uit politici en burgers de volgende koning of koningin aanduidt.
 • Aster Anderzen

  1 maand geleden
  Het wordt tijd dat ze de kroon door geeft aan haar zoon, dit zou verplicht moeten op een bepaalde leeftijd.