Prinsen William en Harry.
Volledig scherm
Prinsen William en Harry. © AFP

“Britse media proberen wig te drijven tussen Harry en William”

RoyaltySommige Britse media proberen nog altijd een wig te drijven tussen de broers prins Harry (36) en prins William (38). Dat zegt een bron dicht bij Harry tegen Sky News . Aanleiding is het statement dat William eerder deze week gaf over het onderzoek naar het interview dat hun moeder prinses Diana in 1995 gaf aan het BBC-programma ‘Panorama’.

0 reacties

 1. Koning Filip focust in 21 juli-toespraak op waterramp en coronacrisis: “Ik vertrouw op onze kracht om op te veren”
  Play
  Royalty
  46

  Koning Filip focust in 21 ju­li-toe­spraak op waterramp en coronacri­sis: “Ik vertrouw op onze kracht om op te veren”

  Op deze dag van nationale rouw focuste koning Filip (61) in z'n jaarlijkse 21 juli-toespraak op de zware gevolgen van de coronacrisis en de waterramp van afgelopen week. Onze vorst loofde daarnaast de golf van solidariteit die ontstond na het noodweer en prees ons land voor de goede samenwerking, onder meer op het vlak van vaccinaties. “In deze moeilijke tijden hebben we stand kunnen houden door terug te gaan naar de essentie: onze menselijkheid.”
 2. Geen nieuwe foto van George op zijn 8ste verjaardag? “William en Kate zijn nog steeds aangedaan van de pesterijen na het EK”
  Royalty
  9

  Geen nieuwe foto van George op zijn verjaardag? “William en Kate zijn geschokt van de pesterijen na het EK”

  We zullen misschien geen nieuwe foto van prins George te zien krijgen op zijn 8ste verjaardag, zo speculeert royaltybiograaf Angela Levin. De hertog en hertogin van Cambridge willen hun zoon beschermen tegen de giftige reacties van het publiek. “Kate en William zijn erg geschrokken van de negatieve commentaar na het EK, en twijfelen of ze nog meer beelden van hun zoon de wereld in moeten sturen.”