Koning Charles
Volledig scherm
Koning Charles © EPA

Britse hof maakt zich zorgen over hoe Charles wordt afgeschilderd in ‘The Crown’: “Ze halen hem door het slijk”

RoyaltyKoning Charles III (73) zou zich zorgen maken over de manier waarop de ruzies tussen hem en wijlen prinses Diana geportretteerd worden in het nieuwe seizoen van ‘The Crown’. Dat meldt The Telegraph op basis van ingewijden aan het hof.

8 reacties

 • Marie-Louise Albertine mathys

  2 maanden geleden
  King Charles kan de fakkel doorgeven aan zijn zoon, dan gaat het verleden een beetje afkoelen. En ja het zijn fouten die hij zelf gemaakt heeft, en spijt komt te laat. Rijk of arm je blijft een gewone mens, met of zonder titels.
 • Proost nadine

  2 maanden geleden
  Het gaat hier wel om fantasie en niet over realiteit...de bekende feiten worden weergegeven maar de dialogen errond zijn verzonnen verhaaltjes. Natuurlijk zijn er mensen die alles voor waarheid aannemen. Hoe naïef kun je zijn ?
 • Dirk Catteau

  2 maanden geleden
  Het is, denk ik, een genuanceerd verhaal... Charles was al verliefd op Camilla voor er van Diana sprake was. Maar omdat Camilla een 'verleden' had (geen maagd meer was.) was ze volgens het hof geen geschikte vrouw... Dus werd hij overzee gestuurd en werd zij aangeraden met iemand anders te trouwen... Blijkbaar was de liefde of aantrekking te groot om elkaar los te laten. Charles zowel als Diana zochten hun geluk buiten het huwelijk. Ook de koningin heeft die fout erkend.
 • gracienne de groodt

  2 maanden geleden
  Ja, "koning Charles III", je bent ook geen perfecte echtgenoot geweest he...???
 • Luc Verbeek

  2 maanden geleden
  De officiele versie schuif de schuld van hun breuk waarschijnlijk in Diana's schoenen . Ocharme dat brave dutske Charles . Hij ging bij Camilla toch alleen maar zijn hart luchten 🤨. Stoute Diana , altijd ruzies begonnen ☹️.
 1. Charles III zet prinsen Harry en Andrew buitenspel als vertegenwoordigers: Anne en Edward krijgen voorrang
  Royalty
  8

  Charles III zet prinsen Harry en Andrew buitenspel als vertegen­woor­di­gers: Anne en Edward krijgen voorrang

  De Britse koning Charles III heeft de eerste stap ondernomen om zijn broer prins Andrew en zijn zoon prins Harry te vervangen als zijn vertegenwoordigers. Ze vervullen beiden geen officiële taken meer voor het koningshuis, maar volgens hun rang in de lijn van opvolgers zijn ze nog steeds officiële plaatsvervangers (Councellors of State) voor de koning. Charles heeft voorgesteld om prinses Anne en prins Edward aan te stellen als zijn invallers.
 2. Dochter van Noorse prinses Märtha Louise duikt op in ‘The Masked Singer’: “Ik was bang, maar ben zo trots op mezelf”
  Royalty

  Dochter van Noorse prinses Märtha Louise duikt op in ‘The Masked Singer’: “Ik was bang, maar ben zo trots op mezelf”

  Een lid van de koninklijke familie die haar opwachting maakt tijdens een gemaskerd bal, het lijkt wel een sprookje. Maar in Noorwegen is dat sprookje ook effectief werkelijkheid geworden. Want Maud Angelica Behn (19), de oudste dochter van de Noorse prinses Märtha Louise, werd ontmaskerd in de Noorse editie van het populaire tv-programma ‘The Masked Singer’. Ze ging schuil achter het personage ‘Dandy’.