Queen Elizabeth, hier naast Kate Middleton.
Volledig scherm
Queen Elizabeth, hier naast Kate Middleton. © REUTERS

Britse Center Parcs sluit op dag van begrafenis van Queen en dat zorgt voor kritiek: “M’n dochter keek er zo naar uit”

RoyaltyDe vestigingen van Center Parcs in het Verenigd Koninkrijk zijn komende maandag, de dag van de uitvaart van koningin Elizabeth, gesloten. De vakantieparken gaan dicht "uit respect" en zodat "zoveel mogelijk collega's dit historische moment kunnen meemaken”, klinkt het in een persbericht. Op sociale media uiten sommige mensen hun onbegrip over deze beslissing.

7 reacties

 • Fanny Konings

  3 maanden geleden
  Wees creatief zo leer je een kind omgaan met veranderingen en iets negatiefs heeft altijd een positieve keerzijde als je maar genoeg zoekt , natuurlijk zijn er omkeerbare tragedies maar dit is geen tragedie.
 • William Helsen

  3 maanden geleden
  Wat een drama, leer je kind dat niet altijd alles kan.
 • karin verwimp

  3 maanden geleden
  Tjonge, alsof ze echt niet op een andere dag kunnen gaan. Dochter lief zal er niet van dood gaan. Integendeel, zo leert ze geduld te hebben en dat je niet altijd je zin kan krijgen.
 • eric meers

  3 maanden geleden
  Niet iedereen is een fan van de monarchie , dus moet je ook de keuze hebben om iets anders te doen dan een begrafenis te bekijken op tv . Het is geen God die gestorven is hé , gewoon mens van vlees en bloed die toevallig in de juiste familie geboren was ..Er sterven miljoenen mensen per dag ik begrijp de commotie niet , 99,99% van het volk dat langs de weg staat heeft die vrouw nooit gekend of gesproken
 • Ines HUBERT

  3 maanden geleden
  Je kan andere datum boeken of annuleren dus wat is het probleem? Je hebt het dan nog te goed...misschien dat even duidelijk maken aan de ' teleurgestelde dochter'