Harry en Meghan.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan. © Getty Images for 2022 Robert F.

Brede glimlach voor de storm: zo verliepen de laatste uren van Harry en Meghan voor de release van hun veelbesproken Netflix-documentaire

Boven hun hoofden vormt zich de perfecte storm, maar zelf blijven Harry (38) en Meghan (41) er opvallend rustig bij. Netflix lost vandaag het eerste deel van de veelbesproken docuserie over het uitgeweken paar. Van de ‘Diana-ring’ van 100.000 euro tot het galabal: zo beleefden de ‘Sussexes’ de laatste uren ervoor.

19 reacties

 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Dat Netfix daar zoveel geld heeft aan uitgeven is puur waanzin !!! Die twee hypocriete leugenaars hebben totaal niks serieus te vertellen ??? En dat gezever over zogezegd racisme is helemaal uit de context getrokken en totaal ongeloofwaardig.
 • Sylvain Helsen

  2 maanden geleden
  William heeft een kleine misstap van Meghan misbruikt om hiermee het voltallige personeel dat voor het koningshuis werkt tegen Meghan in het harnas te jagen. Hij heeft dit gedaan omdat hij merkte dat Meghan boven hem en de rest van de koninklijke familie aan het uitgroeien was! Zij is twee keer zo slim als de hele koninklijke familie samen! Zij stond op het toppunt van haar populariteit! En dat heeft hij als een bedreiging aangevoeld! Vooral zijn alter ego zal hier niet mee opgezet geweest zijn!
 • luc kanora

  2 maanden geleden
  Harry gaat later veel spijt hebben dat hij zich zo heeft laten manipuleren door Meghan. Meghan doet dit voor het geld en de aandacht. Knettergek,is dat mens!
 • Frank FAES

  2 maanden geleden
  Ik heb het al dikwijls geschreven op verschillende media: als William de waarheid zou willen erkennen over de MOORD op Diana, zou dit nooit gebeurd zijn!
 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  Charles moet die twee voor de rechter sleuren voor smaad en eerroof en die 100 miljoen die ze daaraan verdienen zouden verbeurt moeten verklaard worden en gedoneerd aan goede doelen .
 1. “Dat noem ik pas een diplomatieke zet”: zo reageert prinses Kate op Netflixdocu ‘Harry & Meghan’
  PREMIUM
  Royalty

  “Dat noem ik pas een diplomatie­ke zet”: zo reageert prinses Kate op Netflixdo­cu ‘Harry & Meghan’

  Alsof er nooit een vuiltje aan de lucht was. Zo schitterden de Britse royals dinsdagavond tijdens een receptie op Buckingham Palace. Vooral prinses Kate (40) wist iedereen te charmeren en werd geprezen door de pers. Geen toeval, want nu prins Harry (38) en Meghan Markle (41) hun eigen documentaire lanceren, is het tijd om zélf in actie te schieten. “Het lijkt alsof ze elkaar de hele tijd willen aftroeven.”
 2. “Een frontale aanval op de kroon”: royaltykenners fileren Netflixdocu ‘Harry & Meghan’
  PREMIUM
  ROYALTY

  “Een frontale aanval op de kroon”: royaltyken­ners fileren Netflixdo­cu ‘Harry & Meghan’

  “Harry verklaart zijn familie de totale oorlog.” De Britse pers kijkt reikhalzend uit naar de nieuwe Netflixdocu ‘Harry & Meghan’, die morgen verschijnt. Welke details zullen Harry en Meghan wellicht onthullen? Zijn de beschuldigingen van racisme aan het adres van Camilla? Onze royaltykenners blikken vooruit en schatten de gevolgen al in van de mogelijk explosieve documentaire. “Het is een godsgeschenk dat Queen Elizabeth dit allemaal niet meer moet meemaken”, zegt royalty-expert Jo De Poorter.
 3. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.