Prinses Delphine.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Delphine. © Photo News


Prinses Delphine op de nationale feestdag? Royaltykenners voorspellen haar ‘koninklijke’ plannen voor 2021

Royalty2020 was een jaar waarvan we met een spontane zucht van opluchting afscheid hebben genomen. Maar voor Delphine Boël - of beter: Delphine van Saksen-Coburg - was het een topjaar. Na de lang aanslepende juridische strijd met koning Albert werd ze eindelijk welkom geheten op het kasteel van Laken. De 52-jarige Delphine is nu officieel een koninklijke hoogheid, een prinses van België. Wat mogen we in dit nieuwe jaar zoal verwachten van Delphine? Royaltykenners laten hun licht schijnen op haar plannen.

7 reacties

 • Eveline Van den Hout

  4 maanden geleden
  Ondanks haar erkenning is en blijft ze een vreemde, zonder enige voeling met de Belgische bevolking.
 • aaa Schepens

  4 maanden geleden
  haar 1e plan ; zich laten inschrijven op de 'royale' jaarlijkse dotatielijst ... NONKELJEAN
 • Christina Teugels

  4 maanden geleden
  Delphine gaat zorgen voor onrust, chaos en ondergang van het Koninklijk huis. Ze spreekt geen woord Nederlands en stelt zich competitief op om eigen fortuin te vergaren. Koning Filip en koningin Mathilde vervullen hun ambt voortreffelijk en hopelijk blijft dat zo.
 • karin verwimp

  4 maanden geleden
  Ik dacht dat het haar alleen maar om de erkenning te doen was?
 • Patrick Tielemans

  4 maanden geleden
  Maar ze wou toch niet van geld noch titels? Dat heeft ze zelf gezegd. Het ging hem alléén om de bekentenis en erkenning van een vader...tuurlijk...
 1. Promoten Harry en Meghan vaccins in de hoop hun dalende populariteit weer op te krikken?
  Royalty
  6

  Promoten Harry en Meghan vaccins in de hoop hun dalende populari­teit weer op te krikken?

  Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) zullen binnenkort te zien zijn tijdens het wereldwijde online-event VaxLive, dat gepresenteerd wordt door Selena Gomez (28). Het virtuele concert moet mensen samenbrengen tijdens de coronacrisis, en hen aanzetten om zich te laten vaccineren. Harry en Meghan hopen op die manier hun populariteit een boost te geven, want peilingen wijzen uit dat die erg gedaald is sinds het Oprah-interview.
 2. Koning Filip beleefde topjaar (dankzij coronacrisis): “Onze vorst is eindelijk geen stijve hark zonder zelfvertrouwen meer”
  PREMIUM
  Royalty

  Koning Filip beleefde topjaar (dankzij coronacri­sis): “Onze vorst is eindelijk geen stijve hark zonder zelfver­trou­wen meer”

  Op z'n 60ste lijkt koning Filip eindelijk z’n duffe en houterige imago achter zich te kunnen laten. De marketingmachine achter onze koninklijke familie draaide in 2020 dan ook op volle toeren. Onze vorst sprak met jongeren over mentale gezondheid, betuigde spijt voor de Belgische wandaden in Congo en ging als kers op de taart op de foto met z’n halfzus Delphine (52). “Er is een echte revival aan de gang. Filip is intussen zelfs populairder dan Willem-Alexander in Nederland”, zegt royaltywatcher Kathy Pauwels. Al zorgden de andere leden van de koninklijke familie wel af en toe nog voor een relletje in 2020.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge