Koningin Elizabeth / Prinses Kate Middleton / Prinses Mette-Marit
Volledig scherm
PREMIUM
Koningin Elizabeth / Prinses Kate Middleton / Prinses Mette-Marit © Photo News

Wat we kunnen leren van prinsessen, ook met onze eigen doordeweekse kleerkast

RoyaltyWat valt er te leren van prinsessen, als we voor onze eigen doordeweekse kleerkast staan? Véél, blijkt uit een nieuw boek, ‘Kleed je als een royal’. Wie steelt met zijn ogen, kan ook zonder groot budget of persoonlijke stylist zijn uitstraling net iets hoger tillen. Van Grace Kelly tot prinses Diana, er zijn rolmodellen genoeg, ook bij de jonge generaties. Wij bladerden door de beste tips van auteurs Brigitte Balfoort en Joëlle Vandenhouden.

  1. Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”
    PREMIUM
    Royalty

    Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”

    Afgelopen woensdag blies prinses Charlene van Monaco 45 kaarsjes uit. Een bijzondere gebeurtenis, maar de feestelijkheden werden op het laatste moment geannuleerd. Het zou dan ook opnieuw bergaf gaan met de prinses, die nu al twee jaar achtervolgd wordt door fysieke en mentale problemen. In die mate dat Charlenes ouders zelfs naar Monaco verhuisd zijn om voor haar te zorgen. De prinses zelf zou zich ‘als een bezetene’ op haar geloof hebben gestort. “Pater Penzo, de priester van het prinselijk paleis, is haar grootste vertrouweling geworden.”