Weer tegenslag voor Meghan.
Volledig scherm
Weer tegenslag voor Meghan. © EPA

Boek ‘Finding Freedom’ mag tegen Harry en Meghan gebruikt worden in rechtszaak

RoyaltyEen tegenvaller voor Meghan Markle (39), hertogin van Sussex. De veelbesproken biografie ‘Finding Freedom’ mag gebruikt worden in de zaak die ze aanspande tegen uitgeverij Associated Newspapers, oordeelde het High Court in Londen dinsdag.

 1. Waarom de toespraak van koning Willem-Alexander en Máxima zoveel reactie uitlokt in Thailand
  Play
  Royalty

  Waarom de toespraak van koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima zoveel reactie uitlokt in Thailand

  De videoboodschap waarin koning Willem-Alexander (53) zegt ‘spijt’ te hebben van zijn herfstvakantie in Griekenland lokt heel wat reactie uit in Thailand. Op sociale media wordt de Nederlandse vorst vergeleken met de eigen Thaise koning Vajiralongkorn (68), die dit jaar al 277 dagen ‘op vakantie’ was en amper 19 dagen in eigen land. De omstreden Thaise koning spendeert quasi al zijn tijd in een luxehotel in Duitsland, waar hij omringd wordt door tientallen minnaressen.
 2. Wie is Jim O'Hare, de superman achter onze nieuwe prinses? "Zonder hem was Delphine een vogel voor de kat"
  PREMIUM
  Royalty

  Wie is Jim O'Hare, de superman achter onze nieuwe prinses? "Zonder hem was Delphine een vogel voor de kat"

  België zag Delphine van Saksen-Coburg (52) nooit huilen, haar lange strijd ten spijt. Tot maandag, toen een vraag over haar partner haar met emotie overmande. Wie is die Jim O'Hare (57), de zakenman uit Texas die in Londen viel voor een Belgische kunstenares, en eindigde als wederhelft van een koningsdochter en vader van twee kinderen, prinses Joséphine (16) en prins Oscar (12)?