Het tv-interview tussen Martin Bashir en prinses Diana blijft voor controverse zorgen.
Volledig scherm
Het tv-interview tussen Martin Bashir en prinses Diana blijft voor controverse zorgen. © Corbis via Getty Images

Biograaf onthult: “BBC-journalist zei aan Diana dat ze vermoord zou worden”

RoyaltyHet 25 jaar oude interview tussen BBC-journalist Martin Bashir (57) en prinses Diana blijft voor beroering zorgen. In een documentaire die maandagavond uitgezonden wordt op het Britse Channel 4 beweert auteur Andrew Morton (67) dat de reporter Ladi Di destijds gezegd heeft dat ze vermoord zou worden. Dat schrijft De Telegraaf.

0 reacties

 1. Harry en Meghan jaar na de Megxit nog steeds met handen in het haar: “Het is veel moeilijker verlopen dan verwacht”
  Royalty

  Harry en Meghan jaar na de Megxit nog steeds met handen in het haar: “Het is veel moeilijker verlopen dan verwacht”

  Harry en Meghan vs de monarchie, het was één van de grootste nieuwsverhalen uit 2020. Hoewel de Britse prins en zijn echtgenote hadden verwacht dat ze veel voordeel zouden halen uit hun beslissing om uit het koningshuis te stappen, ziet de toekomst er bijna een jaar later nog altijd onzeker uit. “Ze hadden meer steun verwacht, en net zoals iedereen hadden ze niet gerekend op de pandemie.”
 2. ‘The Crown’ brengt boulimie van prinses Diana expliciet in beeld, jammer genoeg was de realiteit niet anders: “Ze heeft de ziekte nooit overwonnen”
  PREMIUM
  Royalty

  ‘The Crown’ brengt boulimie van prinses Diana expliciet in beeld, jammer genoeg was de realiteit niet anders: “Ze heeft de ziekte nooit overwonnen”

  Nog nooit veroorzaakte Netflix-reeks ‘The Crown’ zoveel controverse als vandaag. Het vierde seizoen staat nog maar enkele dagen online en de Britten zijn nu al in rep en roer: “Schandalig”, klinkt het. “Een partijtje royals pesten met een Hollywoodbudget”. De reden? Het is de eerste keer dat publiekslieveling Diana opduikt in de serie over de Britse monarchie, en tegen alle verwachtingen in wordt ook zij door de makers niet gespaard. Vooral dat haar vermeende eetstoornis zo grafisch in beeld komt, kunnen veel kijkers niet verkroppen. Maar er schuilt waarheid achter de schokkende scènes.
 1. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken

 2. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong