Hoe kocht Fergie deze villa van 8 miljoen?
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe kocht Fergie deze villa van 8 miljoen? © Getty/Zoopla

BINNENKIJKEN. Sarah Ferguson koopt villa van 8 miljoen euro, ondanks vermeend faillissement: “Waar haalt ze dat geld?”

RoyaltyOphef in Groot-Brittannië: Sarah Ferguson (62), de ex-vrouw van prins Andrew, heeft zopas een ravissante villa met een prijskaartje van 8 miljoen euro op de kop getikt. Dat is vreemd, gezien ze in het verleden regelmatig verklaarde dat ze “constant op het randje van de financiële afgrond” leeft. Bovendien heeft ze het optrekje zelf niet eens nodig, want ze woont nog steeds samen met Andrew in de Royal Lodge van Windsor. Waarom de plotse aankoop, en waar haalde ze het geld vandaan? 

2 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  Gekregen van haar ex. Ze steunt hem toch. Als alles maar om geld draait. Van wie ze het krijgen en hoe het verkregen is. Is hun een zorg.
 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  een normaal denkend mens wil echt niet weten hoe ze dat heeft verdient ... NONKELJEAN
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.