Prinses Beatrice en haar echtgenoot zetten zijn vrijgezellenflat te huur.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Beatrice en haar echtgenoot zetten zijn vrijgezellenflat te huur. © EPA/RV

BINNENKIJKEN. Prinses Beatrice en man Edoardo verlaten Londen en zetten zijn vrijgezellenflat te huur

RoyaltyDe Britse prinses Beatrice (34) en haar man Edoardo Mapelli Mozzi (38) hebben grootse plannen. Het koppel verhuist samen met hun elf maanden oude dochter Sienna van Londen naar een idyllische boerderij in de Cotswolds. Daardoor neemt Edoardo ook afscheid van zijn vrijgezellenflat, waar hij woonde voor hij bij Beatrice introk.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 3. Na ontnemen van prinsentitels: dochter Deense prins Joachim wordt gepest op school. “Ben jij degene die geen prinses meer is?”
  ROYALTY

  Na ontnemen van prinsenti­tels: dochter Deense prins Joachim wordt gepest op school. “Ben jij degene die geen prinses meer is?”

  De situatie in de Deense koninklijke familie is verder aan het exploderen. Na de radicale beslissing van koningin Margrethe (82) om haar vier kleinkinderen hun titel van prinses en prinses af te nemen, wordt de dochter (10) van Deense prins Joachim (53) en prinses Marie (46) gepest op school. Dat liet het koningspaar zelf weten in een interview met Deense krant ‘BT’. “Ze zeggen: ‘Ben jij degene die geen prinses meer is?’”