Jazmin Grace Grimaldi koopt miljoenenvilla.
Volledig scherm
PREMIUM
Jazmin Grace Grimaldi koopt miljoenenvilla. © Instagram @jazmingrimaldi/RV - Fotomontage HLN

BINNENKIJKEN. Kleindochter van Grace Kelly vecht voor plek in Hollywood en koopt miljoenenvilla

RoyaltyEen sterrencarrière, die heeft ze vooralsnog niet. Een sterrenvilla in de Hollywood Hills dan weer wel. Jazmin Grace Grimaldi (30) heeft voor zichzelf nog wat extra status gekocht als dochter van prins Albert II van Monaco én kleindochter van Grace Kelly. Al moest ze daarvoor wel heel wat andere kopers de loef afsteken in een ware biedingsoorlog: Jazmin Grace betaalde uiteindelijk ruim 3 miljoen euro voor de villa, die oorspronkelijk te koop stond voor ‘maar’ 2,5 miljoen.

 1. De ‘oudere’ vrouw die prins Harry ontmaagd zou hebben klapt uit de biecht: “Ik heb het 21 jaar lang geheim gehouden”
  ROYALTY

  De ‘oudere’ vrouw die prins Harry ontmaagd zou hebben klapt uit de biecht: “Ik heb het 21 jaar lang geheim gehouden”

  Het is ongetwijfeld één van de meest besproken passages in de biografie van prins Harry (39): het moment waarop hij beschrijft hoe hij zijn maagdelijkheid verloor. Hij was zeventien jaar toen hij voor het eerst de liefde bedreef, in een veld achter een pub. Al verklapt de hertog van Sussex niet met wie. Nu doet de “oudere vrouw”, zoals Harry haar omschreef, voor het eerst haar verhaal. “De seks was passioneel en spannend omdat we wisten dat het eigenlijk niet mocht.”
 2. PS-vicepremier Dermagne wil Belgische monarchie afschaffen en pleit voor een republiek
  209

  PS-vicepre­mier Dermagne wil Belgische monarchie afschaffen en pleit voor een republiek

  PS-vicepremier Pierre-Yves Dermagne wil de Belgische monarchie afschaffen. “Ik kan geen systeem goedkeuren dat ongelijkheid tussen burgers creëert”, zegt de federale minister in het tijdschrift ‘Wilfried’. Hij pleit voor een presidentieel systeem met een afwisseling tussen de taalgroepen voor de keuze van de president. De Franstalige socialisten zeggen de visie van Dermagne te kennen en er geen probleem mee te hebben dat hij die verkondigt, “zo lang hij maar duidelijk aangeeft dat het zijn persoonlijke mening is”. Dat heeft woordvoerder Tineke Sonck gezegd aan HLN.