Wat verdiende prins Harry nu exact dankzij het relaas over zijn familie?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat verdiende prins Harry nu exact dankzij het relaas over zijn familie? © VTM//ANP

“Binnen een jaartje of twee is hij miljardair”: dit exacte bedrag verdiende Harry dankzij zijn ‘oorlog’ tegen de royals

RoyaltyEen podcast. Een documentaire. Een boek. De Britse prins Harry (38) heeft de laatste maanden niet stilgezeten. Zijn verrassende en soms zelfs schokkende getuigenissen maakten hem echter niet populairder. De kans op verzoening met zijn familie lijkt ook verloren. Wat viel er dan écht te winnen? Het antwoord is simpel, volgens het Amerikaanse ‘Forbes’: héél veel geld. Zo zou de prins goed op weg zijn om een miljardenimperium uit te bouwen. “Het voorschot voor zijn boek alleen al bedroeg 18 miljoen euro.” Een volledig overzicht van al zijn inkomsten.

24 reacties

 • Marie -b DeBoey

  4 weken geleden
  Zolang de luxe er is zal het blijven duren , zonder de centen weinig kans om dit huwelijk te redden.
 • Linda Heintjens

  1 maand geleden
  Slimme kerel, die zijn gelijke gevonden heeft in zijn vrouw! Ontlast van zijn "koninklijke verantwoordelijkheid", en toch fortuin weten te vergaren. Arme William en Kate! Ze zien er in ieder geval minder gelukkig uit dan H en M ! Maar ja, niemand weet hoe het werkelijk in mekaar zit!
 • Catherine Mistiaen

  1 maand geleden
  Prins Harry heeft ontdekt dat de underdogpositie best wel comfortabel kan zijn. Je komt sympathiek over; je schuift de 'schuld' op de upperdog, waardoor die onsympathiek overkomt, alle schuld krijgt en machteloos moet toekijken. Maar ik ben er gerust in, dat koning Charles deze vlegel zal vergeven en met een groot hart zal tonen ... wie écht adellijk is.
 • Alain Moonen

  2 maanden geleden
  Van een beetje liegen word je rijk...
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Voor geld danst de beer , daar hij geen kans maakt om koning te worden en zijn echtgenote vind dat ze niet genoeg in de belangstelling staat doet hij voor het grote geld wat zij hem opdraagt tot de dag dat het stopt zal vlug opzij geschoven worden
 1. KIJK. Zo gaan prins William en prinses Kate eruit zien in het zesde seizoen van ‘The Crown’
  Royalty

  KIJK. Zo gaan prins William en prinses Kate eruit zien in het zesde seizoen van ‘The Crown’

  ‘The Crown’-fans mogen zich voorbereiden op de intrede van prins William en prinses Kate in de serie. Het zesde seizoen van de Netflix-serie wordt momenteel opgenomen en een van de verhaallijnen zal gaan over het prille begin van de relatie van de prins en prinses van Wales. Enkele fans hebben de scènes met Ed McVey en Meg Bellamy, die de rollen vertolken, kunnen vastleggen op beeld. Mensen op sociale media zijn alvast grote fan van de casting. “De casting director heeft zijn job perfect uitgevoerd”, klinkt het op TikTok.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.