Koning Charles.
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Charles. © AFP

Besparingen, kopzorgen, scheldpartijen: zo lastig verliepen de eerste elf weken van koning Charles

RoyaltyDe tijd dringt voor de Britse koning Charles III (74). Hij was al niet bijzonder geliefd als prins van Wales en nu moet hij de harten van de Britten zien te winnen vóór Harry en Meghan nieuwe beledigingen op hem afvuren in een boek én hun nieuwe Netflixserie, die over enkele dagen al verschijnt. Royaltyjournalist Erlend Hamerlijnck van ‘Dag Allemaal’ blikt terug op de afgelopen weken van koning Charles én legt uit hoe Camilla (75) zijn geheime wapen zou kunnen zijn.

0 reacties

 1. “Na de dood van prins Philip kampte ze met exceptioneel veel verdriet”: nieuw boek schetst intiem portret van Queen Elizabeth
  PREMIUM
  Royalty

  “Na de dood van prins Philip kampte ze met exceptio­neel veel verdriet”: nieuw boek schetst intiem portret van Queen Elizabeth

  Het is inmiddels bijna drie maanden geleden dat koningin Elizabeth op 96-jarige leeftijd overleden is, maar het leven van de Britse monarch blijft beroeren. In het nieuwe boek ‘Elizabeth: An Intimate Portrait’ heeft Gyles Brandreth, één van de weinige auteurs die de Queen ooit persoonlijk heeft ontmoet, het onder meer over haar ‘lat-relatie’ met prins Philip. “Soms zagen ze elkaar wekenlang niet.” Daarnaast komt ook de Queens band met Meghan Markle én het hele schandaal rond prins Andrew aan bod. “Toen ze het nieuws voor het eerst vernam, reageerde ze met slechts één woord.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.