Prins Andrew zit nu al maanden verstrikt in het schandaal rond Jeffrey Epstein, die zich in 2019 van het leven beroofde voordat hij werd vervolgd.
Volledig scherm
Prins Andrew zit nu al maanden verstrikt in het schandaal rond Jeffrey Epstein, die zich in 2019 van het leven beroofde voordat hij werd vervolgd. © AP

Beslissende uitspraak voor prins Andrew zal volgens rechter "best snel" vallen

RoyaltyHet is bang afwachten voor de Britse prins Andrew, sinds de hoorzitting in New York waarmee zijn advocaten een eventuele procedure wegens seksueel misbruik tegen hun cliënt wilden stoppen. Rechter Lewis Kaplan, die de zaak dinsdag behandelde, zei dat hij “best snel” met een oordeel komt. Maar de advocaten van de prins lijken vooralsnog hun doel niet te hebben bereikt.

3 reacties

 • Axel Italis

  5 maanden geleden
  Indien hij écht onschuldig is begrijp ik niet waarom zijn advocaten argumenten als een dading en de woonplaats van de dame tegen de procedure gebruiken. Een gefotoshopte foto kan een expert bewijzen, de getuigenissen dat hij meermaals op het vliegtuig zat weerleggen. De dochters kunnen laten zien waar de pizza gegeten werd. De artsen een attest geven dat hij van niets (z)weet. Procedure ten gronde dus.
 • Hilde Bruyninckx

  5 maanden geleden
  Stel je maar eens voor dat die nu ècht onschuldig is, en gewoon slachtoffer van zijn koninklijke titel…
 • marc rooms

  5 maanden geleden
  Het zou me verwonderen als die vent rechtvaardig met effectieve gevangenisstraf veroordeeld zal worden. Het Britse koningshuis zal alles in het werk stellen om dat tegen te houden. Een boete of vergoeding betalen wat is dat voor hen, dat is gewoon een beetje van de berg halen
 1. Officieren roepen prins Andrew op om militaire titels onmiddellijk in te leveren
  Royalty

  Officieren roepen prins Andrew op om militaire titels onmiddel­lijk in te leveren

  Verschillende officieren van het Britse leger hebben zich uitgesproken over prins Andrew. Zij voelen zich “ongemakkelijk te moeten drinken op de gezondheid van prins Andrew (61) aan het einde van diners”, nu zijn goede vriendin Ghislaine Maxwell (60) is veroordeeld voor mensenhandel, zo meldt de Britse krant The Times. De officieren roepen Andrew op zijn militaire eretitels onmiddellijk in te leveren.