Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Belgisch Blauw Bloed. Op bezoek bij de steenrijke gravin Diana du Monceau de Bergendal: “Maar ik geef geen cent uit aan mezelf”

Royalty“Ik kan gemakkelijk een villa aan zee betalen, met personeel erbij. Maar tussen mijn dieren ben ik gelukkig.” Zeggen dat gravin Diana du Monceau de Bergendal (70) een buitenbeetje is in de Belgische aristocratie, is allesbehalve gelogen. In Story vertelt ze over de strenge Britse kostschool waar ze heen gestuurd werd, hoe ze nog steeds gratis aan thuiszorg doet en haar banden met de koninklijke familie. “Albert heeft zich niet correct gedragen tegenover Delphine.”

7 reacties

 • Marleen Verstraelen

  1 maand geleden
  CHAPEAU mevrouw er moesten er meer zo als u zijn
 • Luc Verbeek

  1 maand geleden
  ' Noblesse oubliege pur-sang ' .Hoedje af voor U mevrouw . Niet meedoen aan dat gehele schijnheilige uiterlijk vertoon heeft U waarschijnlijk ook behoed voor intriges en achterbaksheid . Uw keuze was en is de moedigste en moeilijkste , chapeau .🙂 Een lang en gelukkig leven gewenst .
 • Sonny Pollaere

  1 maand geleden
  Het zou niets voormij zijn om zo een paar honderden beesten te houden.
 • Bernard Van eenoo

  1 maand geleden
  Super madam zouden er zo veel meer mogen zijn , wens je het allerbeste en ook voor de dieren love you
 • karin verwimp

  1 maand geleden
  Heel veel respect mevrouw. Mensen die respect voor dieren hebben, hebben ook respect voor mensen (al wordt dat met de dag moeilijker als je ziet hoe velen zich tegenwoordig gedragen.) Een huisdier maakt gelukkig. Geld niet. 't Is gemakkelijk als je genoeg centen hebt maar gelukkig wordt je er niet van. Kijk maar naar veel rijken: hun hebberigheid , grillen en kuren zijn daar HET bewijs van.