Beging ze een flater? Jurk van koningin Mathilde is onderwerp van gesprek in het buitenland

RoyaltyOpvallend? Dat was ze zeker en vast. Maar was het ook een geslaagde look? De jurk die koningin Mathilde (50) dinsdag droeg tijdens een receptie op het paleis, is in ieder geval onderwerp van gesprek in het buitenland. Zowel de Spaanse krant ‘El Confidencial’, het Britse ‘OK! Magazine’ als het Duitse blad ‘Bunte’ hadden aandacht voor de opvallende jurk van onze koningin.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Opvallend: zowel prins Harry als Elton John trekken persoonlijk naar de rechtbank voor privacyzaak
  Royalty

  Opvallend: zowel prins Harry als Elton John trekken persoon­lijk naar de rechtbank voor privacy­zaak

  In Londen ging vandaag een rechtszaak tegen Associated Newspapers van start. Verschillende beroemdheden, zoals prins Harry (38), Elizabeth Hurley (57) en Elton John (76), spanden die aan. Ze beweren dat de uitgever van onder meer de Britse krant ‘The Daily Mail’ hun telefoon heeft afgetapt en zo hun privacy heeft geschonden. Opvallend: zowel Harry als Elton John waren persoonlijk aanwezig tijdens de hoorzitting, terwijl ze daar voorlopig nog weinig te zoeken hebben. Een duidelijk teken van het belang dat ze aan de zaak hechten.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. “Na de dood van haar zus is Filip er dag en nacht voor haar geweest”: tragisch verlies tekende het leven van koningin Mathilde
  PREMIUM
  Royalty

  “Na de dood van haar zus is Filip er dag en nacht voor haar geweest”: tragisch verlies tekende het leven van koningin Mathilde

  Van timide logopediste uit de provincie Luxemburg tot zelfverzekerde koningin: in de 23 jaar sinds Filip (62) Mathilde aan het land voorstelde, heeft ze een ware metamorfose ondergaan. Al had jonkvrouw d’Udekem d’Acoz daarvoor al een sterke ruggengraat, ontwikkeld door het waken over haar jongere zussen, rugzakreizen rond de wereld en helaas het tragische verlies van haar één jaar jongere zus Marie-Alix. Een gebeurtenis die haar hele familie heeft getekend, schrijft Story. “Daar lagen twee mensen van wie ik ontzettend veel hield en ik kon ze niet meer helpen.”
 2. Koningin Mathilde is 50: zo blijf je sexy, spontaan en zelfzeker op die leeftijd. “Draag géén verhullende outfits”
  PREMIUM

  Koningin Mathilde is 50: zo blijf je sexy, spontaan en zelfzeker op die leeftijd. “Draag géén verhullen­de outfits”

  Koningin Mathilde viert vandaag, 20 januari, haar vijftigste verjaardag. Ja hoor, de leeftijd van de menopauze, vergeetachtigheid, het lege nest en lagere libido. Of niet? Experts Ann Lemmens en Hélène Van Herck stellen dat de midlife-leeftijd niet met een crisis, maar een heerlijke kick komt. Zo ervaar je dat ook. “Geen zin in seks? Misschien moet je dít eens doen om het kot opnieuw in brand te steken.”