Beelden tonen hoe Queen’s Guard woedend naar toerist schreeuwt: “Blijf uit de buurt!”

RoyaltyPoseren voor een foto met de Queen’s Guard aan Buckingham Palace? Het is misschien toch niet zo onschuldig als sommigen zouden denken. Op TikTok is een filmpje viraal gegaan waarin te zien is hoe een wachter naar een toerist schreeuwt, omdat de vrouw de teugels van zijn paard aanraakte. “Ze werd verbaal aangevallen”, schreef de maker van het filmpje bij de beelden.

16 reacties

 • Jan Dirckx

  2 maanden geleden
  Die man deed z'n job. Iemand zin om in dat uniform te dienen tijdens een hittegolf? En van de teugels van een paard blijf je af. Punt. Eigenlijk had die vrouw gearresteerd moeten worden.
 • freek versmissen

  2 maanden geleden
  Kan die wachter een standbeeld krijgen? Die vrouw een bijscholingscursus? En laten we dan voor de maker van de beelden "soft kitty" zingen...
 • Luc Vanderkelen

  2 maanden geleden
  Toeristen moeten toch overal met hun poten aanzitten pffff groot gelijk van die wachter!
 • Willem Piscaer

  2 maanden geleden
  Toeristen denken vandaag de dag dat ze alles mogen, geen manieren. Mag blij zijn dat ze niet gearresteerd werd.
 • WILMA ULRIX

  2 maanden geleden
  Wie was hier eigenlijk de aanvaller, die zich niets meent te hoeven aantrekken van de regels? Precies, de toeriste vast opgestookt door de stiefzoon of -dochter.
 1. Kistdragers Queen Elizabeth II hadden na lange shift nog enorm belangrijke taak buiten oog van camera’s

  Kistdra­gers Queen Elizabeth II hadden na lange shift nog enorm belangrij­ke taak buiten oog van camera’s

  Acht militairen van de Grenadier Guards, een elite-eenheid van de infanterie van het Britse leger, waren uitverkoren om de doodskist van Queen Elizabeth II te dragen tijdens haar begrafenis. Vijf van hen werden al enkele uren na de aankondiging van haar dood overgevlogen uit Irak. De hele wereld zag hoe de militairen feilloos en gracieus hun taak uitvoerden. Maar hun opdracht zat er nog niet op toen de kist neerdaalde in de crypte onder St George’s Chapel aan Windsor Castle. Buiten het oog van de camera’s moesten ze de Queen nog samen met haar echtgenoot bijzetten in de King George VI Memorial Chapel, bij haar ouders en zus.
 1. Er wordt voorzichtig gelachen: prins Louis gaat viraal met ‘Home Alone’-memes, na afwezigheid begrafenis Queen Elizabeth
  Royalty
  4

  Er wordt voorzich­tig gelachen: prins Louis gaat viraal met ‘Home Alo­ne’-me­mes, na afwezig­heid begrafenis Queen Elizabeth

  Op maandag 19 september werd Queen Elizabeth II begraven. Prins William en prinses Kate Middleton werden vergezeld door hun oudste kinderen George (9) en Charlotte (7). Opvallende afwezige? Prins Louis (4). Het internet speculeert over wat de jonge prins thuis allemaal uitspookte nu hij ‘Home Alone’ was en amuseert zich kostelijk met enkele virale tweets.
 2. Hoe koning Boudewijn diplomatieke rel veroorzaakte voor staatsbegrafenis van Queen Elizabeths vader
  royalty

  Hoe koning Boudewijn diplomatie­ke rel veroorzaak­te voor staatsbe­gra­fe­nis van Queen Elizabeths vader

  Koning Filip (62) en koningin Mathilde (49) hebben afscheid genomen van Queen Elizabeth. Zondag brachten ze hun laatste groet en maandag waren ze aanwezig tijdens de uitvaart. Het was de eerste Britse koninklijke staatsbegrafenis sinds 1952, toen Elizabeths vader, koning George VI, overleed. Maar tijdens die uitvaart was het Belgisch staatshoofd níet aanwezig, met alle diplomatieke gevolgen van dien.