De Britse prins en prinses Michael van Kent hebben een 'kleurrijk' leven achter de rug.
Volledig scherm
PREMIUM
De Britse prins en prinses Michael van Kent hebben een 'kleurrijk' leven achter de rug. © AFP

Banden met Rusland en ‘racistische’ schandalen: prins en prinses Michael van Kent trekken zich terug uit openbare leven

RoyaltyDe Britse prins Michael van Kent (79), neef van Queen Elizabeth, en zijn vrouw Marie Christine (77) trekken zich terug uit het openbare leven. Een officiële reden werd niet gegeven, al waren er al langer tekenen aan de wand. Zo komt het besluit er kort nadat de prins zijn banden met Rusland opgaf, terwijl van zijn echtgenote bekend raakte dat ze “al haar pit verloren had en niet meer buiten wilde komen.” Hoe dan ook heeft het koppel een ‘kleurrijk’ leven achter de rug, waarbij vooral Marie Christine in opspraak kwam vanwege erg omstreden uitspraken.

0 reacties

 1. Buitenlandse pers vol lof over Elisabeth op militair kamp: “Ondenkbaar dat onze prinses zo zou schitteren”
  Play
  Royalty
  30

  Buitenland­se pers vol lof over Elisabeth op militair kamp: “Ondenkbaar dat onze prinses zo zou schitteren”

  Van Duitsland en het Verenigd Koninkrijk tot in Spanje en Australië: de foto’s van kroonprinses Elisabeth (20) op militair kamp in Aarlen gaan niet onopgemerkt voorbij. De nieuwe beelden werden gretig opgepikt door tal van internationale media, die vol lof schrijven over onze toekomstige koningin. “Met haar inzet bewijst prinses Elisabeth dat ze geen gewone troonopvolger is.”
 2. Populariteit van Deense kroonprinses Mary en kroonprins Frederik opvallend gedaald
  Royalty

  Populari­teit van Deense kroonprin­ses Mary en Frederik opvallend gedaald

  Ze behoren tot de meest geliefde royals in Europa, maar in Denemarken is de populariteit van kroonprins Frederik (54) en kroonprinses Mary (50) opvallend genoeg gedaald. Volgens een nieuwe enquête, die gepubliceerd werd in de Deense krant ‘B.T.’, kunnen de prins en zijn vrouw op minder goedkeuring rekenen dan begin dit jaar. De daling is wellicht een gevolg van het schandaal op de school van hun kinderen.
 3. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.