Prins Andrew met Ghislaine Maxwell en Virginia Giuffre.
Volledig scherm
Prins Andrew met Ghislaine Maxwell en Virginia Giuffre. © ISOPIX

Andrew nu ook in het vizier van onderzoekers in zaak rond Ghislaine Maxwell

RoyaltyPrins Andrew (61) is nu ook een verdachte in de zaak rond Ghislaine Maxwell, zo menen insiders. Maxwell was de rechterhand van mensenhandelaar en kindermisbruiker Jeffrey Epstein. De politie vermoedt echter dat ook Andrew iets met de zaak te maken heeft, zeker nu hij is aangeklaagd door één van zijn vermeende slachtoffers. 

7 reacties

 • michel vandewiele

  2 maanden geleden
  En mama queen is dan nog hoofd van de Anglicaanse kerk, denkt ze. Mooi voorbeeld !
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Idd, als Maxwell haar boekje(s) opendoet, ziet het er niet goed uit, en niet alleen voor die kwiet van Engeland, maar voor nog veel hoge piefen denk ik. Dat ze haar maar goed in de gaten houden, of ze pleegt ook nog zogezegd zelfmoord…….als ge me begrijpt!
 • Sylvain Jacob

  2 maanden geleden
  Waarom 30 jaar wachten omdat te melden het is voor de vrouwen erg om mee te leven maar nu draait het om geld hun verhaal hadden ze beter direct gedaan bij de politie dan waren er misschien nog sporen van de verkrachting en waren ze meer geloofwaardig ik vind nu van niet.
 • Francis potters

  2 maanden geleden
  Hij en alke andere betrokkenen dienen gestraft te worden maar de meisjes toen waren geen domme ganzen. Zij wisten zeer goed was ze deden. Ze zijn dan ook zeer goed betaald geweest. Nu ruiken ze weer de kassa. Sorry maar deze vlieger zou niet mogen opgaan.
 • Joke Weyts

  2 maanden geleden
  Als Maxwell bevestigt hangt hij.
 1. Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan
  Royalty
  4

  Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan

  Wie ooit gedroomd heeft om voor een koninklijke familie te werken, heeft geluk: de Britse Queen Elizabeth (95) is op zoek naar een nieuwe poetshulp. De vacature voor de ‘koninklijke job’ in Buckingham Palace staat online op de site van het paleis, maar het blijkt geen sinecure te zijn om de baan in de wacht te slepen. Zo verklapt HR-manager Tracey Waterman in de Britse media dat één specifieke test bepaalt wie al dan niet in aanmerking komt.
 2. Meghan Markle schrijft Amerikaanse politici over ouderschapsverlof: “Wij waren volledig overweldigd door de geboorte van Lilibet”
  Royalty
  10

  Meghan Markle schrijft Amerikaan­se politici over ouder­schaps­ver­lof: “Wij waren volledig overwel­digd door de geboorte van Lilibet”

  Hertogin Meghan Markle (40) is aan het lobbyen geslagen. De echtgenote van de Britse prins Harry (37) schreef een brief aan enkele Amerikaanse politici, waarin ze stelt dat betaald ouderschapsverlof een recht zou moeten zijn voor elke Amerikaanse burger. Dat is momenteel nog niet het geval in de VS. “Harry en ik waren overweldigd na de geboorte van onze dochter.”