Prins Harry en Chelsy Davy
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Harry en Chelsy Davy © REUTERS

Alweer klapt ex van Harry uit de biecht over ‘onmogelijk leven’ van de royals: “Ik zag hem graag, maar zo kon ik niet verder”

RoyaltyMet een prins trouwen en in een paleis wonen is de ultieme Disneydroom, maar blijkbaar is de realiteit niet altijd even aantrekkelijk. Florence St George, een ex-vriendin van prins Harry, is achteraf gezien blij dat haar sprookje geen happy end had. “Ik was heel verliefd, maar mijn privacy werd me abrupt afgenomen.” En ze is niet de enige vlam van Harry die het op een lopen zette eens ze doorhad hoe het koningshuis in elkaar zat. “Elke dag stonden er fotografen voor mijn deur. Ik heb respect voor eender wie die dat soort leven kan leiden, want ik kon het niet.” 

3 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  Als ze hem dan toch zo graag zag. Waarom voor de centen weer zeker. En voor de aandacht.
 • Leo Legrelle

  2 maanden geleden
  Als iedereen je rekeningen betaald behalve jezelf dan wil ik ook wel koning worden.
 • Peter van Nieuwpoort

  2 maanden geleden
  Blijkbaar vinden die royals het zelf niet zo erg! Ze genieten ervan om in de aandacht te staan. Doen ze ook nog wat voor hun "zuurverdiende" centen.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Van een bakwedstrijd tot straatfeesten: zo zullen de Britten het platina-jubileum van Elizabeth vieren
  Royalty

  Van een bakwed­strijd tot straatfees­ten: zo zullen de Britten het platina-jubileum van Elizabeth vieren

  De Britse koningin Elizabeth II (95) zit dit jaar exact 70 jaar op de troon. Een historische mijlpaal, die niet onopgemerkt voorbij zal gaan in het Verenigd Koninkrijk. Het platina-jubileum van de vorstin zal dan ook gevierd worden met alle mogelijke toeters en bellen: van een bakwedstrijd tot uitbundige straatfeesten. Dit staat er allemaal op het programma tijdens het feestweekend van de Queen.