Maria Laura en William Isvy
Volledig scherm
Maria Laura en William Isvy © BELGA_HANDOUT

Alles wat u moet weten over het royaltyhuwelijk van het jaar: Maria Laura, dochter van prinses Astrid, zegt ja tegen William Isvy

RoyaltyDe huwelijksceremonie van de Belgische prinses Maria Laura en haar partner William Isvy, die vandaag in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal in Brussel moet plaatsvinden, gaat gewoon door. Dat meldde Herve Verhoosel, de woordvoerder van het koppel, nadat bekend werd dat de Britse koningin Elizabeth II overleden is.

8 reacties

 • Rik Dewulf

  3 maanden geleden
  Wens hen veel geluk toe .. proficiat aan ouders en grootouders
 • Kaveh Ahangar

  3 maanden geleden
  Was het voor haar of voor de title wanneer hij haar hand gevraagd heeft?
 • gilberte Vergaelen

  3 maanden geleden
  De index die ze ontvangen op hun riante loon zal van pas komen!
 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  ja wat zou ze anders moeten gezegd hebben ?
 • Bram Hens

  3 maanden geleden
  Een van de weinige in de familie die moet werken voor haar eten precies
 1. Harry en Meghan brachten eigen fotograaf mee naar Buckingham Palace zonder toestemming van de Queen
  Royalty
  3

  Harry en Meghan brachten eigen fotograaf mee naar Buckingham Palace zonder toestem­ming van de Queen

  In de eerste trailer van hun Netflixdocumentaire ‘Harry & Meghan’ is te zien hoe de hertog en hertogin van Sussex hand in hand door de gangen van Buckingham Palace lopen. Op het eerste zicht niet zo’n opvallend beeld, maar het tegendeel is waar. Het plaatje onthult namelijk dat de Britse prins en zijn echtgenote een fotograaf bij zich hadden, zonder toestemming van de koningin.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. IN BEELD. Eerste staatsbezoek van Charles is succes, mede dankzij Kate en Camilla: “Groots vertoon van koninklijke glorie”
  Royalty
  4

  IN BEELD. Eerste staatsbe­zoek van Charles is succes, mede dankzij Kate en Camilla: “Groots vertoon van koninklij­ke glorie”

  De kop is eraf: Charles III (74) zette de deuren van het koninklijk paleis open voor zijn eerste staatsbezoek als koning van de Britten. Hij ontving de Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa en diens echtgenote voor een extravagant staatsbanket. Daar maakte hij indruk met een oprechte speech over het koloniaal verleden van het land, maar ook met zijn gevoel voor humor. Aan zijn zijde een glamoureuze koningin Camilla en een stralende prinses Kate, elk met hun eigen eerbetoon aan de overleden Queen Elizabeth.