Prins Andrew.
Volledig scherm
Prins Andrew. © REUTERS

Advocaat van prins Andrew noemt misbruikzaak “mogelijk onwettige rechtszaak”

RoyaltyDe Britse prins Andrew (61) is van plan de bevoegdheid van een Amerikaanse rechtbank aan te vechten in de zaak van Virginia Giuffre, die zegt op 17-jarige leeftijd te zijn misbruikt door de royal. Dat meldt het Britse persbureau Reuters op basis van documenten die maandag door een advocaat van de zoon van de Queen zijn ingediend. De advocaat van prins Andrew noemt misbruikzaak ongeldig. “Dit is een ongegronde, niet-levensvatbare en mogelijk onwettige rechtszaak”.

11 reacties

 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Geen zorg er zal wel voldoende gezorgd worden voor doofpot operaties en de queen van de hypocrisie zal met de nodige miljoenen haar lievelingszoontje wel helpen. Niet vergeten ze ook het hoofd is van de Anglicaanse kerk ! Mooi voorbeeld.
 • koen claeys

  1 maand geleden
  hij heeft dus in 2009 al schuld bekend en zich toen ingedekt. een procedurefoutje uitlokken en klaar is kees.
 • Paul van de velde

  1 maand geleden
  De eigendommen van Epstein waren eigenlijk allemaal bedoeld om de groten der aarde te kunnen ontvangen en ze in het gezelschap van zéér jonge meisjes te laten vertoeven. De rijkdom van Epstein kwam er door de sponsoring van diezelfde groten der aarde. Dat Bill Gates alleen zakelijke contacten had met Epstein is waarschijnlijk wel waar, welke zakelijke contacten het waren is een raadsel maar kan je best zelf invullen. Raar dat zijn vrouw kort na het uitkomen van die contacten gescheiden is.
 • Mich Vanderhoydonck

  1 maand geleden
  Het feit dat de prins in 2009 reeds een “ regeling” heeft getroffen met de dame wijst op schuld . Waarom zou een Britse prins iets moeten regelen met een Amerikaans jong meiske ?
 • Robert Swillen

  1 maand geleden
  Dus als men zijn straf wil ontlopen,moet men een regeling treffen met de rechter en de aanklager? Dacht dat het gerecht voor iedereen gelijk was.Blijkbaar voor de rijken niet.